Búsqueda de Gastronomia. cuina. nutrició

Libros / Estil de vida. esport. oci / Gastronomia. cuina. nutrició (820)

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d'expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s'hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més clares. Aquest l...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • 5 INGREDIENTS MEDITERRANIS
    JAMIE OLIVER
    Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,90 €

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,90 €

  • LA PAELLA PEL MÀNEC
    RUSCALLEDA I SERRA, CARME
    Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, domina els bàsics de la cuina a la perfecció i hi juga i els reinterpreta. Amb aquest llibre tu també ho podràs fer, aprenent i posant en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé, per. amb lÆopció dÆanar una mica més enllà i preparar receptes accessibles i diferents per a cada ocasi...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • EL BOSC A LA TAULA
    Aquest llibre va dirigit a totes les persones que tinguin interès en el món gastronòmic: els consumidors, els productors, els recol·lectors, les empreses transformadores i les comercialitzadores de productes d’origen forestal per tal de fer entendre la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible davant dels reptes i amenaces actuals. La situació d’emergència climàti...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FABREGA, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana,...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES
    ESCUDERO RIVAS, PEP
    Aquest llibre és un referent, una guia detallada per a l’elaboració de la ratafia amateur. Ofereix alguns consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla de manera molt didàctica les fórmules per a calcular la proporció de l’aigua, el sucre i el xarop.Hi trobar...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • CUINA MARE
    JOAN ROCA
    Després de dedicar els seus dos llibres anteriors a les tècniques culinàries, Joan Roca recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que tothom pugui cuinar a casa. Sense perdre el seu toc de qualitat, ens ofereix receptes sense complicacions, ni tecnicismes. Quines receptes s'inclouen en el llibre? • Receptes de tota la ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINA I VI. RECEPTES DEL PRIORAT
    EVA ARTAL / M. TERESA CASTELLÓ / ARTAL ROCAMORA, EVA
    El vi sÕha utilitzat de forma generalitzada a la cuina catalana tradicional: als rostits, regats principalment amb vi ranci; als estofats, sovint macerats en vi; als escabetxos, on predomina lÕus del vinagre i, fins i tot, a les postres i conserves de fruites. Cuina i Vi. Receptes del Priorat ens permet descobrir l'ampli ventall d'aquest llegat destacable que ha deixat el conr...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CUINA DELS MONESTIRS. LES CARTOIXES D'ESCALADEI I DE MONTALEGRE
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podra coneixer les particularitats de lÕalimentacio cartoixana de la Catalunya de lÕedat moderna, a la vegada que sÕendinsara en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobara els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, aixi com, tambe, un receptari amb el conjunt de recept...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • PICADES. IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA
    DAVID SOLÉ I TORMÉ / SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • LA CUINA DELS PASTORS
    JAUME FABREGA
    En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas. La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era d’aprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. Tots ells ingredients de llarga durada. Quan s’...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • DE LÕARROSSAR A LA TAULA. TERRES DE LÕEBRE
    EVA ARTAL / M. TERESA CASTELLÓ / CRISTINA GINÉ / ARTAL ROCAMORA, EVA
    Receptes de la cuina de l'arrós de les Terres de l'Ebre ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CONFITURES I MELMELADES
    GEORGINA REGAS / REG?S, GEORGINA
    Aquest llibre segueix les confitures des dels seus or?gens, passant dÕuna cultura a lÕaltra fins a arribar-nos a lÕimaginatiu recurs per aprofitar els excedents de les collites. S?n les dones de pags les que, amb la senzilla elaboraci? de tota mena de conserves, han preservat la saviesa i ens han transms la convicci? que la millor fruita ?s la que es cull ben madura, al seu...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA
    JOAN ROCA / SALVADOR BRUGUÉS
    "Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precis...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,00 €

  • BOLETS
    QUADRADA MONTEVERDE, MARIONA
    En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d'actualitat. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,50 €

  • PLATILLOS DE L'EMPORDÀ, CUINA CASOLANA EMPORDANESA
    VARIOS AUTORES
    Thirty five years after the first edition of two cooking books Platillos de l’Empordà and Cuina casolana empordanesa, we present their recipes —now collected in a single book— which vindicated and still vindicate, pay honor and divulge traditional meals of our country. Enjoy it! ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • LA CUINA DELS VALLESANS
    PEP SALSETES
    La cuina del Vallès, fruit d''una barreja de tradicions, productes i paisatge, és una de les capdavanteres a Catalunya; les receptes han estat recollides per l''autor les ha realitzat i contrastat. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • LA CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA
    DAVID SOLÉ I TORMÉ
    Cuina de peix, amb ingredients originaris del país, de la zona, econòmics. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • LA CUINA DE PAGÈS. RECEPTES TRADICIONALS DEL MÓN RURAL
    JAUME FABREGA
    AL MÓN PAGÈS LA VIDA SEMPRE GIRAVA A L''ENTORN DE LA CUINA, ON PERMANENTMENT, HIVERN I ESTIU, HI HAVIA ENCÈS EL FOC A TERRA, QUE TANT SERVIA PER ESCALFAR-SE COM PER CUINAR. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • LA CUINA DEL MONTSEC. RECEPTES TRADICIONALS
    CAMINS, MERCÈ
    Montsec, porta d’entrada al Pirineu, abraça les comarques de la Noguera, el Pallars Jussà i la Ribagorça. Dos rius recorren la seva geografia, el Noguera Pallaresa i el Noguera Ribagorçana, i ens descobreixen els espectaculars congostos de Mont-rebei i Tarradets. El seu cel apareix cada nit il·luminat per milers destels enmig de la foscor. Natura salvatge i peculiar, ofereix a ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • CUINAR PER A CELÍACS
    VICENT MATHEU, SÍLVIA
    El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics. Consta d?una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d?evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d?arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta sigui més variada, apetitosa i saludable. Aquesta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,00 €

  • LICORS TRADICIONALS, AIGUARDENTS I VINS GENEROSOS. PRIORAT - TERRA ALTA - RIBERA
    FIGUERAS TORRUELLA, ANNA / CASTELLÓ BOU, M. TERESA
    L'elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s'ha anat perdent. Les receptes es transmetien d'una generació a l'altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s'han recuperat fórmules de licors d'herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d'ametller...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €