LA CUINA DE CERDANYA RECEPTES I ÀPATS

LA CUINA DE CERDANYA RECEPTES I ÀPATS

M ROSA MOLINS PONS

16,00 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata
Editorial:
FARELL
Año de edición:
2011
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-92811-24-3
Páginas:
120
Encuadernación:
Otros
Colección:
REBOST I CUINA 4
16,00 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata

Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

Artículos relacionados

  • CUINA DEL VI, LA
    SANS, PERE
    Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. ...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. Els beneficis d'aquesta obra van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorits. Equilibri d'excel·lència culinària, fotografia de gran qualitat, el disseny acurat de Josep Bagà i, finalment, solidaritat. ...
    Disponibilitat inmediata

    15,00 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABA?S, ZARAIDA
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i el vols sorp...
    Disponibilitat inmediata

    14,90 €

  • CUINA A CASA AMB ELS GERMANS TORRES
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la màd?aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l?abast de tots els cuinetes. Espaguetis de carbassa a la carbonara, paella d?arròs demuntanya amb botifarra negra, cuixa de xai farcida...
    Disponibilitat inmediata

    9,95 €

  • COM A MI M'AGRADA
    SÍLVIA ABRIL
    La meva vida va fer un gir de cent vuitanta graus després de conèixer el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, gràcies als canvis que vaig introduir en la meva alimentació. Ingredients nous, coccions diferents, menús inèdits, més vambes que talons... Tot un repte, però amb humor, alegria i molt d’amor he aconseguit cuidar-me molt millor a mi i a la meva família. Em fa molta il·lu...
    Disponibilitat inmediata

    22,50 €