ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES

ELS SECRETS DE LA RATAFIA. INGREDIENTS, ELABORACIO I RATAFIES

INGREDIENTS, ELABORACIÓ I RATAFIES

ESCUDERO RIVAS, PEP

17,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
FARELL
Año de edición:
2020
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-17116-28-6
Páginas:
112
17,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata

Aquest llibre és un referent, una guia detallada per a l’elaboració de la ratafia amateur. Ofereix alguns consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla de manera molt didàctica les fórmules per a calcular la proporció de l’aigua, el sucre i el xarop.

Hi trobaràs tota la informació per fer una bona ratafia casolana: els ingredients –com la base alcohòlica, les herbes i les espècies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l’aigua–, i les acurades i rigoroses explicacions de les fases diferents de la seva elaboració on no hi falten els consells i trucs pràctics.

El llibre també tracta sobre l’origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites. També fa un acurat repàs de l’evolució del producte al llarg del temps i descriu, fent servir una detallada fitxa, la majoria de les ratafies comercials del mercat actual. Hi trobareu també un apartat dedicat com s’ha de fet el seu tast i un sobre el recull d’adreces d’utilitat ratafiaire, sense oblidar les preguntes i respostes freqüents (faqs), que hom ens podem fer sobre la ratafia, el licor que compta a casa nostra amb una llarga tradició popular, representatiu de la cultura i de la gastronomia catalana, reconeguda recentment com a Indicació Geogràfica Protegida (IGP) per la Unió Europea.

Artículos relacionados

  • ESMORZARS DE FORQUILLA
    FREIXINET, LAIA
    Descobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelades, un àpat antic i suculent que es veneren amb religiositat ciclistes, excursionistes, caçadors, mercaders i altres matiners amants del ben menjar. Cuinats a foc lent i amb ingredients humils i de tem...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €