LA CUINA TRADICIONAL DEL PRIORAT K3

LA CUINA TRADICIONAL DEL PRIORAT K3

VERNET PI

16,00 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata
Editorial:
FARELL
Año de edición:
2008
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-95695-85-7
Páginas:
120
Encuadernación:
Otros
Colección:
REBOST I CUINA 3
16,00 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata

Aquest recull de receptes és el resultat d’un treball de camp dut a terme per Minerva Pi ja fa uns quants anys. Són receptes arreplegades del saber fer de dones de tots els pobles de la comarca. Algunes d’aquestes receptes són força exclusives d’aquesta terra, d’altres són compartides amb comarques veïnes, de característiques similars o amb la més primigènia Mediterrània de terra endins.

Artículos relacionados

  • SA I VARIAT
    GARCÍA MATILLA, LAURA
    UN LLIBRE DE RECEPTES SANES, FÀCILS I VARIADES SENSE SUCRES NI GLUTEN, I ACOMPANYADES AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. Aliments d'avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d'una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la teva salut. Aquest llibre és fruit del treball que fa anys que pu...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • DES DE LA BARRA
    ESTHER MARTÍNEZ
    Els còctels, els cigalons i els combinats han anat canviant al ritme de les modes, han marcat un temps i un territori. T'atreveixes a tastar-los? Fem un repàs per aquelles begudes que han marcat un temps i una tradició, i que moltes d'elles ja són memòria viva, amb una autora que ha crescut darrere la barra d'un bar, veient com els clients i els seus gustos evolucionaven; ara h...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • ETS EL QUE MENGES
    NÚRIA COLL
    La periodista i divulgadora de temes de salut més reconeguda del nostre país ens explica tot allò que sap sobre nutrició i vida sana. Uneix-te als milers de seguidors de la revolució saludable amb els consells de Núria Coll. Menjar saludable no és difícil, però de vegades ens perdem entre tantes dades i dietes de moda. No cal aprendre cada nou estudi nutricional; probablement ...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • EN LA COCINA CON LA DOCTORA ARPONEN
    ARPONEN, SARI
    Vuelve la Dra. Sari Arponen con 80 recetas para alimentar tu microbiota y cuidar de tu sistema inmune «La salud empieza en el mercado y en la cocina» Se podría decir que en nuestra sociedad comemos por encima de nuestras posibilidades en lo que a cantidad se refiere, pero a menudo por debajo de ellas en cuanto a calidad. Enfermamos en parte por lo que comemos y lo que no comemo...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • LA CULTURA DEL FORMATGE
    GEREZ, TONI
    Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023."La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apa...
    Disponibilitat inmediata

    32,00 €

  • LA CUINA DELS CARMELITES DESCALÇOS
    ANÓNIMO
    Després dels volums dedicats a la cuina dels Franciscans i a la dels Cartoixans, presentem el Llibre dels carmelitans. Una alimentació senzilla, sana i natural, basada en els productes i les tècniques de la cuina tradicional catalana, i amanida amb la saviesa antiga dels frares. Tot això es pot trobar en el receptari de Francesc del Santíssim Sagrament, carmelita des-calç origi...
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €