LES HERBES AROMÀTIQUES. CUINA DELS PERFUMS

LES HERBES AROMÀTIQUES. CUINA DELS PERFUMS

DAVID SOLÉ I TORMÉ

16,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
FARELL
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-17116-35-4
16,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata

En aquest llibre hi trobaràs les vint-i-quatre herbes aromàtiques més utilitzades en la nostra cuina. De cada planta se’n descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentàries i d’altres usos. També hi trobaràs per a cadascuna tres receptes pràctiques, originals per treure’n profit, és a dir, un total de setanta-dues propostes.

Treu-li el millor partit als teus plats amb les plantes aromàtiques.

Des de sempre, les herbes aromàtiques han estat acompanyant la dona i l’home per tots els estadis de la seva evolució. Junts hem evolucionat i ens hem ajudat de diverses maneres. No només hem sabut utilitzar les herbes aromàtiques per a conservar ali- ments o donar més bon gust al menjar, també s’usen en farmàcia, fitoteràpia, aromateràpia i cosmètica.

Artículos relacionados

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • 5 INGREDIENTS MEDITERRANIS
    JAMIE OLIVER
    Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,90 €

Otros libros del autor

  • LA CUINA DELS PESCADORS DE LA COSTA DAURADA
    DAVID SOLÉ I TORMÉ
    Cuina de peix, amb ingredients originaris del país, de la zona, econòmics. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CERVESA I PAÍS
    DAVID SOLÉ I TORMÉ
    La cervesa està estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya és un gran país cerveser amb lloat prestigi mundial.Amb aquest llibre us oferim un tomb per la història de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les d’estil belga i monàstic, amb her...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €