ESMORZEM ! K2 DALT TAULA

ESMORZEM ! K2 DALT TAULA

PEP NOGUÉ I PUIGVERT

10,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
ESCOLA DE GRADUADES
Matèria
Educació. ensenyament
ISBN:
978-84-400-1583-9
Pàgines:
204
Col·lecció:
L'ESCARLOT
10,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Articles relacionats

  • ROSA SENSAT
    BESALÚ, XAVIER
    Aquesta publicació retrata la vida i obra de Rosa Sensat, una pedagoga que portà a terme una revolució pacífica a favor dels drets dels infants i de la igualtat de la dona. Moltes de les seves propostes pedagògiques i socials continuen parlant al nostre present i ofereixen elements de reflexió sobre els reptes que avui tenim plantejats en el camp educatiu. El llibre reuneix un ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    27,00 €

  • LA GOSADIA D'ENSENYAR
    BATET ROVIROSA, MARIA
    En sé prou? M'explico bé? I si no agrado als alumnes? Com puc vèncer el desànim? Són pensaments que en un moment o altre ha tingut tothom qui es dedica a ensenyar. Darrere la voluntat de fer de mestre hi ha un compromís, una idea sobre el sentit transformador d'aquesta feina i molt de coratge. Per fer aprendre cal haver après abans. Per ser referents cal haver vençut pors i feb...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LIDERATGES VALENTS
    LÓPEZ ORTÍN, XAVIER
    Lideratges, valors, esforç. Amb pròleg de Jordi Cuixart.«A les escoles i instituts d’arreu del món s’hi forja el present i el futur de la humanitat, i no dubto que en depèn també el futur de la nostra espècie». Jordi Cuixart «El Barça és dels qui hi juguen. Jo els puc guiar, motivar, esperonar, donar energia, encoratjar... però al final qui està al terreny de joc són elsjugador...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • UNA HISTÒRIA DEL CATALÀ A L'ESCOLA
    RIDAO MARTIN, JOAN
    Deia Unamuno que la imposició del castellà havia estat la més gran obra cultural d’Espanya, de manera que la resta de llengües de l’Estat acabarien morint en pau. La realitat és que el català és ben viu, a pesar de la persecució de què ha estat objecte. Són diverses les obres que ho analitzen des de la perspectiva historiogràfica. El treball de Ridao se centra, però, en l’àmbit...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,90 €

  • A RITME D'INFANT
    DE SANCHA, CRISTINA
    Cada dia hi ha més infants estressats per excés d'activitats, perquèels exigim massa des de ben petits. Aquest llibre vol transformar lanostra mirada cap als nens i la manera de viure i créixer junts. Lescriatures necessiten temps per relaxar-se, per jugar, per escoltar-se, per avorrir-se. I som els adults els que hem de procurar-los aquesttemps. Som nosaltres els que hem de co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    15,00 €

  • LA PEDAGOGIA DEL PROJECTE
    TROBAJO PUJADAS, NÚRIA
    Aquest llibre explica els orígens del mètode del projecte –una metodologia activa i globalitzada– als Estats Units i alguns dels precedents al nostre país. Parla de quina ha de ser l’actitud del docent que vulgui treballar amb aquest sistema i de l’avaluació formativa com un dels eixos del mètode. La pedagogia del projecte. La mirada al cel i els peus a terra també narra, sobre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,00 €

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DE L'ARRÓS DE PALS D'ORIENT A EMPORDÀ K2
    PEP NOGUÉ I PUIGVERT
    L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'au...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,00 €

  • MENJAR PER UN EURO K3
    PEP NOGUÉ I PUIGVERT
    Per menjar bé no ens hem de gastar necessàriament molts diners, i menjar bé no és sinònim de menjar car. Aquest llibre ens explica d'una manera entenedora una bona colla de receptes que no ens costaran més d'un euro per persona. Simplement hem de tenir en compte l'estacionalitat dels productes, el seu origen, i fer la cuina sàvia, aquella que diu que no es llença res que sigui ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,50 €

  • LA CUINA DE LES TERRES GIRONINES K3
    PEP NOGUÉ I PUIGVERT
    Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre...
    Exhaurit

    12,30 €

  • TASTETS
    PEP NOGUÉ I PUIGVERT
    Sovint quan tenim convidats a casa i els volem fer gaudir d'un àpat de festa, ens espera un gran rebombori de plats, coberts, cadires, mantells, copes, etc. I sempre s'acaba amb el mateix, sobretot entre els amics més joves, amb aquell típic aperitiu de patates de bossa (tot i que n'hi ha algunes de molt bones), les olives farcides d'anxova, les barres de surimi amb salsa rosa ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    13,00 €