Condicions de venda

1.- Naturalesa del contracte

A través d’aquest portal web, el client (entenent-se com a tal qualsevol personal física o jurídica) podrà adquirir els productes oferts per Llibreria Les Voltes.
S’entén per “contracte” l’operació de compravenda que s’instrumenta mitjançant aquest document.
S’entén per “producte” la mercaderia objecte de compra.


2. Registrar-se com a client

A lesvoltes.cat és imprescindible estar registrar com a client per:

 • Comprar
 • Consultar l’estat de les comandes pendents
 • Consultar o modificar les dades personals
 • Crear i gestionar una llistat de desitjos
 • Subscriure’s a enviaments d’informació per e-mail


Podeu registrar-vos com a client omplint el formulari de registre (s’hi accedeix des de “clients” en el menú principal), o bé en qualsevol moment en que es sol·liciti la identificació d’accés (pàgina “login”). Tingueu en compte que les dades que incloeu en el formulari de registre apareixeran per defecte com “dades de facturació” quan feu una comanda. Immediatament després de completar el formulari i enviar la informació, rebreu un e-mail de benvinguda amb les vostres dades de registre i podreu utilitzar tots els serveis d’accés restringit.
La vostra adreça d’email i una contrasenya són les dades que us identifiquen com a client. Si heu oblidat la contrasenya, seleccioneu la opció corresponent i us l’enviarem a la vostra bústia de correu.

Podeu modificar les vostres dades personals (canvi de domicili, d’email...) o modificar la vostra contrasenya entrant des de la opció “clients” en el menú principal. Si realitzeu una comada, es tindran en compte per a aquesta comanda les dades que tingueu registrades en el moment de fer-la.


3. Com comprar

Per comprar és imprescindible estar registrat com a client (veure punt anterior). Des de la pàgina de cistella de la compra; després de clicar el botó “comprar”, s’accedeix a un formulari amb tota la informació sobre les opcions d’enviament i pagament. Una vegada formalitzada la compra, les vostres dades de registre seran les que es tindran en compte per formalitzar la compra, de la qual es generarà un document electrònic que serà arxivat per Les Voltes, deixant de ser accessible. Qualsevol error en la introducció de les vostres dades haurà de ser modificat abans de la formalització de la compra modificant les dades de registre. Si es detecten immediatament després d’haver-la formalitzat, us haureu de posar en contacte immediatament amb lesvoltes.cat per comunicar aquesta incidència.

Els títols que consten a la nostra base de dades corresponen a llibres que ha estat donats d’alta en algun moment a la nostra llibreria, essent les dades que proporcionem les que ens consten a la base de dades.

Per això, en aquells títols que no són de “disponibilitat immediata” (que signigfica que no en tenim exemplars disponibles a la llibreria), la possibilitat de tancar el procés de venda quedarà sotmès a la disponibilitat i preu que en tingui el distribuïdor. En el cas d’haver-hi una diferència de preu s’informarà al client abans de tancar la venda. En el cas que el distribuïdor no pugui servir el llibre perquè està sense existències, exhaurit o descatalogat, lesvoltes.cat ho comunicarà al client i anul·larà la venda i, segons el cas, farà devolució de l’import rebut del client, o anul·larà la operació de cobrament amb targeta.

Els preus indicats a la nostra web tenen inclòs l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

Els preus dels llibres estan subjectes a modificacions que l'editor determina i, en el cas dels llibres d'importació, també a les de l’importador.

A les comandes realitzades des de països que no pertanyen a la Comunitat Europea, cal deduir de l’import total de la comanda, en llibres el 4% i en els altres objectes el 21% corresponent a l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA).


4. Justificant de recepció

Una vegada formalitzada la compra, rebrà un justificant de recepció dins de les 24 hores següents a la formalització, on s'especifiquen les dades de la compra.


5. Dades de facturació i enviament

Per defecte les dades de facturació i enviament són els que consten a la fitxa de registre del client. Les dades d'enviament només cal introduir-les si són diferents dels de facturació.


6. Recollides

És possible recollir la comanda a la llibreria Les Voltes, Plaça del vi, 2. 17004 — Girona, dins l'horari establert, [de dilluns a dissabte de 10:00h a 14:00h i de 16:00 a 20:00h] sempre que s'hagi rebut confirmació que està disponible.
 

7. Enviaments

En el cas de les trameses, l'import de les despeses d'enviament es sumarà al preu total de la comanda. Si es tracta d'una comanda de diversos productes, procurarem agrupar en una sola tramesa, sempre que sigui possible i que això no demori en excés el lliurament.
El cost de l'enviament es calcularà segons la següent taula [HI HA TAULA EXCEL]
El cost definitiu de l'enviament és sempre el que consta a la factura emesa per lesvoltes.cat.
En enviaments a països no comunitaris lesvoltes.cat no es farà càrrec en cap cas del pagament d'impostos, aranzels duaners o altres càrrecs.


8. Pagament

En cas d'escollir l'opció 'recollir a la llibreria' el pagament es farà en el moment de retirar la comanda  a la llibreria.

Quan es tracti d'enviaments, el pagament del producte s'efectuarà en alguna de les formes que s'indiquen a continuació, a elecció del comprador:

 • Contra reemborsament (vàlid només per Espanya)
 • Amb targeta de crèdit: Visa o Master Card


Lesvoltes.cat farà lliurament de la corresponent factura al client en el moment de lliurament de la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment d'enviar l’article.
 

9. Seguretat i confidencialitat

Les transmissions de totes les dades personals es realitzen a través de SSL (Secure Socket Layer), un sistema que garanteix la confidencialitat de les dades enviades. Les dades personals que se sol · liciten són sempre les estrictament necessàries. les voltes es compromet a no donar-los un altre ús que l’acordat i a no cedir ni vendre'ls a tercers sota cap concepte. Aquestes dades queden emmagatzemades a la base de dades de lesvoltes.cat. El client pot en qualsevol moment accedir-hi, des del mateix web, per modificar-los. També pot demanar que siguin esborrats.


10. Com consultar l'estat d'una comanda

Per consultar l'estat de les teves comandes pendents cal entrar per l'opció 'el meu compte' a la part superior dreta del menú principal.
Després d'identificar-se (pàgina de 'login') es podrà accedir a la vostre pàgina de comandes, on trobareu els títols pendents ordenats per data de realització i una indicació de l'estat de la comanda:

Taula d'estats de comandes:

 • en procés: hem rebut el vostre formulari de comanda i esperem donar-vos resposta en breu.
 • disponible: hem rebut l’article demanat. Si vàreu marcar l'opció 'recollir a Les voltes, ja podeu passar a retirar-lo.
 • amb retard: no podem servir la comanda en el termini previst, però la conservem i us avisarem tan bon punt ens arribi.
 • propera aparició: ens vàreu demanar un producte que encara no està a la venda. Us avisarem quan el rebem.
 • cancel · lat: ho sentim, però no podrem servir la vostra comanda.
 • enviat: hem enviat la vostra comanda a l'adreça que ens vàreu indicar.


11. Cancel·lacions i desistiment 

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en que l'enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel·lació una vegada el paquet estigui enviat, ho considerarem una devolució.

Si decidiu exercir el dret de desistiment, haureu d'emplenar el corresponent formulari de desistiment [del qual hi ha model en aquesta web al mateix directori de documents legals], indicant el número de comanda, i remetent l’article pel mateix conducte que el vau rebre i en perfecte estat de conservació. Les devolucions es poden fer fins a 7 dies hàbils des de la recepció del producte, sempre que aquests no hagin estat oberts ni usats i conservin -si s’escau- el precinte o embalatge original. Això no és aplicable a la venda d'articles que puguin ser reproduïts o copiats amb caràcter immediat o que per raó de la seva naturalesa, no puguin ser objecte de devolució, entre els quals hi ha, per exemple, els ebook.

En cas de produir-se la devolució, les despeses d'enviament van a càrrec del client. L'import de la compra no es retornarà, però es podrà utilitzar en una altra compra. Naturalment, queden excloses d'aquest supòsit aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte servit. En aquest cas, lesvoltes.cat es compromet a canviar el producte defectuós per un altre d’igual. També ens farem càrrec, en aquest cas, de les despeses de devolució i d'enviament. Si no es pugués fer el canvi, es reintegraria l'import.

 
12. Queixes i reclamacions

$Qualsevol queixa o reclamació relacionada amb el servei prestat a través del portal www.lesvoltes.cat o referida al producte comercialitzat, podran ser adreçada a:
Llibreria Les Voltes. Plaça del Vi, 2. 17004 – Girona.- Email: llibreria@lesvoltes.cat
Havent aportar el seu nom complet, DNI, email i telèfon de contacte, així com una descripció dels fets causants de la queixa o reclamació. Un cop rebuda la seva queixa o suggeriment, en el termini de 48 hores el nostre departament d'atenció al client procedirà a remetre un email de confirmació indicant el nombre d'incidència. En breu contactarem a través de l'email o del telèfon que ens faciliteu a fi de solucionar la incidència.
 

13. Com subscriure’s per rebre informació

El servei de subscripcions consisteix en l'enviament periòdic d'informació per email.

Hi ha dues menes d’informacions:

 1. Informació de les novetats de llibres rebuts, amb la classificació de matèries, que s’enviarà una o dues vegades al mes, segons els volums de novetats que arribin.
 2. Informació dels actes, activitats o presentacions que Les Voltes organitzi.

 
Per fer qualsevol d’aquestes subscripcions cal estar registrat com a client.

Podeu modificar les vostres opcions de subscripció, o cancel·lar-la, accedint a les opcions des de 'subscripcions' al menú principal.


14. Recollida de dades estadístiques

Aquesta pàgina web no recull ni emmagatzema dades personals dels seus visitants. Únicament, amb la finalitat d'oferir el millor servei a través d'aquesta pàgina, i per tal de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants de la web, i seva freqüència d'utilització.
Amb aquesta informació s'analitza la freqüència d'ús de la web de Les voltes a partir de les dades de connexió, i les seccions més visitades. Les voltes no utilitza cookies per recollir informació dels usuaris des de la seva pàgina web ni registra les seves adreces IP.


15.- Jurisdicció aplicable.

En el supòsit que sorgeixi qualsevol conflicte o discrepància en la interpretació o aplicació d’aquestes condicions contractuals, els Jutjats i Tribunals que se n’hauran d’ocupar, seran els que disposi la normativa legal aplicable.
El client sempre podrà apel·lar a la Junta Arbitral de Consum de la seva demarcació.
En el cas que la compravenda hagi estat realitzada per una empresa que no tingui la consideració de consumidor segons el què contempla el RD 1/2007 , ambdues parts es sotmeten, amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i Tribunals de Girona.