VINYOLI TRASBALSA LA BELLESA COM EL VI

VINYOLI TRASBALSA LA BELLESA COM EL VI

MARTÍN I SERRA, MIQUEL

12,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
VIBOP EDICIONS
Año de edición:
2021
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-120309-9-0
Páginas:
68
12,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Vinyoli celebra la vida alhora que escorcolla els replecs més foscos de l'ànima. L'univers metafòric i simbòlic del vi li serveix per endinsar-se, com deia ell mateix, en el «domini màgic» de la paraula i provar de revelar-nos alguns secrets i misteris de l'existència. El vi i tot el que l'envolta ens acosten, doncs, amb imatges i amb una força insospitada, als moments de «permanència feliç» on habita el «real poètic».

Artículos relacionados

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

Otros libros del autor

  • GUANYARÀS UNA MAR LLISA
    MARTÍN I SERRA, MIQUEL
    Segons el relat familiar, el besavi Espiridió deu el seu nom a un jurament fet pel seu avi, que va ser rescatat en una illa grega després d’un naufragi. Però una nit de Sant Joan, quan l’Amàlia pregunta a la seva mare, la Gona, nous detalls d’aquesta història, encén, sense voler-ho, la flama del dubte. Serà així com l’escriptora es veurà abocada a una recerca gairebé febril per...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,00 €

  • QUAN ELS POBLES NO TENIEN NOM
    MARTÍN I SERRA, MIQUEL
    El llibre que teniu a les mans ens parla de quan els pobles no tenien nom i ens explica com i per què van arribar a tenir-ne. Parla de pobles i poblets, barris i veïnats, així com de capitals i de grans ciutats del país, ja que totes les col·lectivitats humanes cerquen el seu origen i les seves arrels. Sovint, aquest origen es perd en temps molt antics i s’enllaça amb llegendes...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    20,00 €

  • LA DRECERA
    MARTÍN I SERRA, MIQUEL
    El narrador d’aquesta història, tot just sortit de la infantesa, viu en un petit poble de l’Empordà amb els seus pares, que fan de masovers al xalet d’una família benestant. Fascinat, observa la vida dels senyors i els seus fills, que habiten un món inaccessible i cada vegada més contradictori per a ell. Amb el pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’ent...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,00 €

  • EL RIU ENCÈS
    MARTÍN I SERRA, MIQUEL
    El riu encès recorre la ciutat de Girona i els pobles de la Vall de Camprodon a través d’uns personatges marcats per la pèrdua o l’absència dels éssers més es imats: un pare, una mare, un germà. Són, doncs, persones desorientades, corcades per una gran buidor. De vegades, fugen i s’amaguen, però d’altres també cerquen la felicitat amb passió o lluiten fins al límit de les seves...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,00 €