MENÚS DE NADAL

MENÚS DE NADAL

MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC

16,50 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Año de edición:
2015
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9034-371-5
Páginas:
192
Encuadernación:
Otros
16,50 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

La finalitat d'aquest receptari és elaborar un assortiment de menús per als dies de festa de Nadal, paradigma de la tradició gastronòmica, malgrat els canvis d'hàbits, preferències i tecnologia culinària que s'han produït, ja que molta gent encara no l'entén al marge del receptari tradicional. D'aquí aquest llibre, que pretén obrir aquesta idea a nous plantejaments, noves opcions i, naturalment, a altres receptaris. Entre les gairebé 100 receptes, hi trobareu des de canelons vegetals, un faisà amb mandarines, un saltat de llamàntol i capó, un filet de bou amb crosta fins a un tiramisú tropical, entre altres propostes.

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • MÈTODE CONSERVES ARTESANES
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, iceps i codony a la primavera. Per si voleu entendreperquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.Per si voleu entendre perquè aquella melmelada depruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu teniral con...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    26,50 €

  • EL LLIBRE DE LES RECEPTES DE TARDOR
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Hem fet el cim. Ja tenim els quatre llibres del cicle enllestits. Tots plegats, ens mereixem un premi. Gaudir del que hem treballat durant els més de quatre anys que ha durat aquesta aventura que ens ha fet una mica més savis. La tardor és temps de collita. A El llibre de les receptes d'hivern, apreníem que cuinar no era tan complicat com diuen. A El llibre de les receptes de p...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    14,20 €

  • EL LLIBRE DE LES RECEPTES D'ESTIU
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    A la una a les dues a les tres. És el moment de fer el salt. De passar de cuiners a planificadors. Però no us espanteu. No us demanaré que feu cap màster en organització. Simplement us demano que sigueu capaços de fer el salt que suposa pensar, no per a una setmana, com deia la contracoberta del primer llibre de la sèrie, sinó per a un any. L'estiu que afronta aquest llibre és,...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    13,80 €

  • EL LLIBRE DE LES RECEPTES DE PRIMAVERA
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Després d'EL LLIBRE DE LES RECEPTES D'HIVERN, Francesc Murgadas publica EL LLIBRE DE LES RECEPTES DE PRIMAVERA que, com l'anterior, va més enllà del recull de receptes de cuina per plantejar el fet de cuinar per alimentar-nos com una activitat que es pot planificar setmanalment, tenint en compte també l'estació de l'any en què ens trobem. L'autor proposa que un bon àpat comença...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    13,50 €

  • EL LLIBRE DE LES RECEPTES D'HIVERN
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Aquest llibre que vol anar més enllà del que hom considera un llibre de cuina convencional. Vol fer un pas més enllà del tradicional receptari que encadena fórmules culinàries com qui posa llibres en un prestatge. Amb un cert ordre o agrupació, però, al cap i a la fi, unes al costat de les altres. No vol tenir com a unitat de treball la recepta. Fins i tot aspira a superar el s...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    13,30 €