MANUAL. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE PROFESIONALIDA

MANUAL. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE PROFESIONALIDA

FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL

28,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
EDITORIAL CEP, S.L.
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-681-7750-2
Páginas:
268
Encuadernación:
Otros
28,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Cocina española e internacional (UF0071) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.

Este manual sigue fielmente el índice de contenidos publicado en el Real Decreto que lo regula. Se trata de un material dirigido a favorecer el aprendizaje teórico-práctico que resultará de gran utilidad para la impartición de los cursos organizados por el centro acreditado.

Los contenidos se han desarrollado siguiendo esta estructura:
? Ficha técnica
? Objetivos generales y específicos
? Desarrollo teórico
? Ejercicios prácticos con soluciones
? Resumen por tema
? Glosario
? Bibliografía

Artículos relacionados

  • SOPES
    ADA PARELLADA
    Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre. Un recull de 50 receptes de sopes clàssiques, casolanes, tradicionals o regionals, explicades amb l#enginy comunicatiu i l'expertesa de l#Ada Parellada, des de l#anècdota i des de les particularitats ...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2023
    Enguany La Guia de Vins de Catalunya ve farcida d' informació privilegiada que vol compartir amb els seus lectors per tal que en prenguin consciència: a dins hi trobareu no només la producció total d'ampolles de cada marca presentada, sinó també totes les dades de la vinya catalana en hectàrees ...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • LA CUINA CATALANA. 800 RECEPTES D.AVUI I
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Organitzat en 14 capítols...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €

  • CUINA PER A FAMÍLIES ESTRESSADES
    OLIVARES I BUSQUETS, EVA
    EVACUINERA PROPOSA IDEES I SOLUCIONS PER ESTALVIAR TEMPS I ESFORÇOS A LA CUINA, I AIXÍ PODER GAUDIR DE LES COSES IMPORTANTS. _Cuina per a famílies estressades_ és un llibre de receptes que pretén, des de l'humor i el llenguatge planer, aportar eines i solucions per a famílies que es preocupen per l'alimentació dels seus fills. A més, el llibre està estructurat en diversos capít...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sense. Cuinar amb fang és un tast d’història que ens submergeix al Paleolític i a la cuina de les nostres mares i àvies. És la cuina de l’amorós xup-xup, una que mai no hauríem d’oblidar. Una cuina sana,...
    Disponibilitat inmediata

    17,00 €

Otros libros del autor

  • CUADERNO DEL ALUMNO. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE P
    FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL
    Cocina española e internacional (UF0071) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.Para el desarrollo de los contenidos de este cuaderno se han tenido en cuenta los parámetros establecidos en el Real Decr...
    Disponible sota comanda

    5,00 €

  • MANUAL. COCINA CREATIVA O DE AUTOR (UF0070). CERTIFICADOS DE PROFESIONALIDAD. CO
    FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL
    Cocina creativa o de autor (UF0070) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.Este manual sigue fielmente el índice de contenidos publicado en el Real Decreto que lo regula. Se trata de un material dirigi...
    Disponible sota comanda

    16,00 €