LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'ÀVIA K3

LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'ÀVIA K3

JAUME FABREGA

18,80 €
IVA incluido
Exhaurit
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Año de edición:
2005
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9791-091-0
Páginas:
480
Encuadernación:
Otros

Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postres, confitures i refrescos. Aplega, al llarg de més de tres-centes receptes, tota la saviesa de les nostres mares i àvies, els secrets dels pastissers i allò que ens poden oferir de millor les postres casolanes, tant de Catalunya com d'altres països.

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • LA CUINA DELS PASTORS
    JAUME FABREGA
    En aquest llibre hi trobareu les formes de vida dels pastors i els plats que cuinaven i menjaven, explicats pas a pas. La cuina dels pastors estava adaptada al medi, on es movien amb el ramat, i era d’aprofitament. Els aliments principals que portaven al sarró eren el vi, el pa, la cansalada, el fuet, la llonganissa i el formatge. Tots ells ingredients de llarga durada. Quan s’...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • LA CUINA DE PAGÈS. RECEPTES TRADICIONALS DEL MÓN RURAL
    JAUME FABREGA
    AL MÓN PAGÈS LA VIDA SEMPRE GIRAVA A L''ENTORN DE LA CUINA, ON PERMANENTMENT, HIVERN I ESTIU, HI HAVIA ENCÈS EL FOC A TERRA, QUE TANT SERVIA PER ESCALFAR-SE COM PER CUINAR. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

  • TOTES LES SOPES BROUS ESCUDELLES I SOPES K3
    JAUME FABREGA
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb el descobriment de la ceràmica les dones comencen a cuinar de manera diferent. El recipient que anomenem olla i el seu contingut, per tant, existeixen al llarg de la història i en totes les cultures. Forma part de la cuina familiar per excel·lència, la quinta essència de...
    Exhaurit

    12,50 €

  • LA CUINA DE MALLORCA K3
    JAUME FABREGA
    La cuina d'una illa ofereix un excel·lent exemple d'adaptació al medi, d'alimentació ecològica, però també de confluència de diversos models culinaris.Mallorca, dins la Mediterrània, és un cas privilegiat pel seu rerefons històric: d'una banda, políticament, va ser un regne independent i de l'altra, culturalment, va pertànyer i pertany al context de la cultura catalana, una de ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    39,50 €

  • GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES K3 EXHAURIT
    JAUME FABREGA
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat -amb les seves més de 1.500 receptes-, sinótambé l¿únic que comprèn tots els ingredients, totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniquesi com tractar, tallar, coure i conèixer els div...
    Descatalogat

    25,00 €

  • MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS K2
    JAUME FABREGA
    Compartir taula amb els amics és un plaer. De què deuen parlar els gastrònoms quan mengen amb els seus amics? El primer escriptor gastronòmic del país, Jaume Fàbrega, ens sorprèn amb un receptari dels seus amics i coneguts. Una nòmi ...
    Exhaurit

    17,00 €