LES AMANIDES DE NADAL K3

LES AMANIDES DE NADAL K3

MARIA SALAT

15,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
SALSA BOOKS - GRUP 62
Año de edición:
2006
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-96599-09-3
Páginas:
144
Encuadernación:
Cartoné
15,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Encara que d'entrada ens pugui semblar que les amanides tenen poc a veure amb les festes de Nadal, l'autora ens demostrarà que hi ha moltes opcions perquè una amanida pugui formar part sense cap mena de complex d'un bon primer plat qualsevol dia de festes. En aquest sentit, l'obra s'ha dividit en dues parts principals: d'una banda, les amanides que "fan més festa", a base de llagosta, llamàntol, foie, maigret d'ànec, etc., i, de l'altra, les que són ideals per anar alternant els dies de cada dia. En aquesta segona part hi ha per exemple tot un apartat dedicat a les amanides tèbies. Totes les receptes es poden preparar amb els productes de temporada propis de la tardor i de l'hivern i són en general fàcils i ràpides de preparar. Esperem que el lector pugui gaudir d'aquest acolorit ventall vegetal que li oferim, tant en la degustació com en l'elaboració. Suggeriment: amb una mica d'imaginació, la presentació d'aquestes amanides es pot convertir en una petita obra d'art.

Artículos relacionados

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,90 €

Otros libros del autor

  • ELS ENTREPANS DE MARIA SALAT K3 DALT TAULA
    MARIA SALAT
    El pa és l'element bàsic de la nostra dieta. L'entrepà és una solució ideal per menjar bé i saludable en poc temps. Els grans consumidors d'entrepans són els nens, els joves i les àmplies capes de la població urbana de vida laboral atrafegada. Hi ha un entrepà adient per a cada hora i cada ocasió. Poden ser petits o grans, freds o calents, senzills o elaborats. Només ens calen ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,00 €