LA RIERA. LES TAPES DE LA BARRA DEL PORT

LA RIERA. LES TAPES DE LA BARRA DEL PORT

DIVERSOS, AUTORS

9,95 €
IVA incluido
Exhaurit
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Año de edición:
2014
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9034-268-8
Páginas:
160
Encuadernación:
Otros

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte. En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l'Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s'embarq

Artículos relacionados

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • AMB PELLS GUIA DELS VINS BRISATS DE CATALUNYA
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,50 €

  • MAR I MUNTANYA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    With this “surf and turf” recipe book, master Jaume Fàbrega hits the nail on the head once again, delving into this culinary tradition. Inside you will find a collection of a hundred recipes, but it is not just a recipe book! The great added value of Jaume’s works —unlike the vast majority of cookbooks that are published— is that he always explains the context, the circumstance...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

Otros libros del autor

  • JA T´HO FARÀS!
    DIVERSOS, AUTORS
    El llibre del programa de TV3 Ja t'ho faràs!, de la mà d'en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians o més inesperats. Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Però no us equivoqueu: això no és pas un catecisme o un manual amb instruccions detallades. El títol ho diu ben clar: "Ja t'ho faràs". Tenim pr...
    Exhaurit

    19,90 €

  • LA DONA I L´ECONOMIA EN EL MÓN CASTELLER
    DIVERSOS, AUTORS
    El tercer Simposi Casteller condensa reflexions sobre els valors d'aquesta manifestació com a part del patrimoni immaterial universal, alhora que presenta notables aportacions sobre com el món de l'art l'ha visualitzada al llarg de la història. El gruix de les anàlisis expliquen el paper que la dona ha tingut en l'univers casteller, així com els nous reptes plantejats per al se...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,50 €

  • COSINS LLUNYANS I ALTRES CONTES
    DIVERSOS, AUTORS
    Aquest llibre recull el conte premiat (Cosins llunyans, original de Pau Berenguer Soriano) en el 17è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013-2014) i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, el ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    11,50 €

  • PRAGA ESSENCIAL
    DIVERSOS, AUTORS
    L'essència * Un cop d'ull al caràcter de Praga i dels seus habitants. Planifi cació * Tot el que ens cal saber per organitzar bé el viatge i no trobarnos amb problemes. Què hem de veure * Les 10 millors visites que no ens podem perdre. Què fem * Des d'hotels i restaurants de totes les categories fi ns a activitats familiars; tot allò que ens ajudarà a aprofi tar al màxim el via...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    10,95 €

  • AMSTERDAM ESSENCIAL
    DIVERSOS, AUTORS
    L'essència * Un cop d'ull al caràcter d'Amsterdam i dels seus habitants. Planificació * Tot el que ens cal saber per organitzar bé el viatge i no trobar-nos amb problemes. Què hem de veure * Les 10 millors visites que no ens podem perdre. Què fem * Des d'hotels i restaurants de totes les categories fins a activitats familiars; tot allò que ens ajudarà a aprofitar al màxim el vi...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    10,95 €

  • LA RIERA ORIGENS SECRETS I RECEPTES DEL RESTAURANT
    DIVERSOS, AUTORS
    La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població (fictícia) del Maresme on passa l'exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3. Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l'actriu Mercè Sampietro- ens tr...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,90 €