LA RIERA. LES TAPES DE LA BARRA DEL PORT

LA RIERA. LES TAPES DE LA BARRA DEL PORT

DIVERSOS, AUTORS

9,95 €
IVA inclós
Exhaurit
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Any d'edició:
2014
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9034-268-8
Pàgines:
160
Enquadernació:
Otros

En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte. En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l'Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s'embarq

Articles relacionats

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d'expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s'hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més clares. Aquest l...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

Altres llibres de l'autor

  • JA T´HO FARÀS!
    DIVERSOS, AUTORS
    El llibre del programa de TV3 Ja t'ho faràs!, de la mà d'en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians o més inesperats. Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Però no us equivoqueu: això no és pas un catecisme o un manual amb instruccions detallades. El títol ho diu ben clar: "Ja t'ho faràs". Tenim pr...
    Exhaurit

    19,90 €

  • LA DONA I L´ECONOMIA EN EL MÓN CASTELLER
    DIVERSOS, AUTORS
    El tercer Simposi Casteller condensa reflexions sobre els valors d'aquesta manifestació com a part del patrimoni immaterial universal, alhora que presenta notables aportacions sobre com el món de l'art l'ha visualitzada al llarg de la història. El gruix de les anàlisis expliquen el paper que la dona ha tingut en l'univers casteller, així com els nous reptes plantejats per al se...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,50 €

  • COSINS LLUNYANS I ALTRES CONTES
    DIVERSOS, AUTORS
    Aquest llibre recull el conte premiat (Cosins llunyans, original de Pau Berenguer Soriano) en el 17è Premi de narrativa curta per Internet Tinet (Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2013-2014) i una selecció dels millors relats que s'hi van presentar, el ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    11,50 €

  • PRAGA ESSENCIAL
    DIVERSOS, AUTORS
    L'essència * Un cop d'ull al caràcter de Praga i dels seus habitants. Planifi cació * Tot el que ens cal saber per organitzar bé el viatge i no trobarnos amb problemes. Què hem de veure * Les 10 millors visites que no ens podem perdre. Què fem * Des d'hotels i restaurants de totes les categories fi ns a activitats familiars; tot allò que ens ajudarà a aprofi tar al màxim el via...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    10,95 €

  • AMSTERDAM ESSENCIAL
    DIVERSOS, AUTORS
    L'essència * Un cop d'ull al caràcter d'Amsterdam i dels seus habitants. Planificació * Tot el que ens cal saber per organitzar bé el viatge i no trobar-nos amb problemes. Què hem de veure * Les 10 millors visites que no ens podem perdre. Què fem * Des d'hotels i restaurants de totes les categories fins a activitats familiars; tot allò que ens ajudarà a aprofitar al màxim el vi...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    10,95 €

  • LA RIERA ORIGENS SECRETS I RECEPTES DEL RESTAURANT
    DIVERSOS, AUTORS
    La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població (fictícia) del Maresme on passa l'exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3. Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l'actriu Mercè Sampietro- ens tr...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,90 €