LA MILLOR CUINA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

JOSEP BORRAS ANGLADA

18,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
VIENA EDICIONS
Materia
Cuina
ISBN:
978-84-17998-48-6
Páginas:
176
18,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

De la caldera a l’oliago, de l’aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d’olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià –poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom– ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de l’illa per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d’aquesta inoblidable cuina tradicional.

Artículos relacionados

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMILIA
    KALLE, MYRTO
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,90 €

  • EL LLIBRE DE CUINA DE LA PIPPI CALCESLLARGUES
    LINDGREN, ASTRID
    Segur que coneixes la Pippi Calcesllargues perquè és la nena més forta del món, que és capaç d'aixecar un cavall, té una maleta plena de monedes d'or i ha navegat pels set mars. Però sabies que també és una cuinera de primera? I tant que ho és! I ara tu també pots aprendre a preparar tots els seus plats tan bons! Aquí tens el llibre que t'ensenya a cuinar de tot, des de les man...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,00 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,00 €

  • CRUIX CRUNCHY
    PARES I MOZO, JORDI
    Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats. El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l’ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres, cruixents de pell d’animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d’obulato (un ingredient d’origen ja...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    29,00 €

  • LA FARMÀCIA DEL MAR
    LLARGUÉS TRUYOLS, JOSEFINA
    Un llibre que es capbussa en els secrets de les algues i l’aigua de mar, i en els beneficis terapèutics i nutritius que ens aporten.El mar, generador de vida, atresora dos aliments poc coneguts, però amb incomptables propietats: les algues i l’aigua, que, gràcies a certs compostos bioactius que els són propis i que no trobem als vegetals terrestres, sostenen la biodiversitat oc...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    24,00 €

  • ACADÈMIA DE CUINA
    MARTIN, STEVE
    Què vols ser quan siguis gran? Us agrada cuinar, descobrir i fer tastets? El vostresomni és dirigir una cuina pròpia? Us agradaria ser xefs? Si la resposta és que sí, per què no us apunteu a l’Acadèmia de Cuina? Aprendreu a preparar plats d’aspecte i sabor deliciós, a conèixer gustos diferents, a provar noves maneres de cuinar, a seguir receptes, a pensar un menú, i moltes co...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,90 €