LA CUINA DE LES TERRES DE MESTRAL / LA COCINA DE LAS TERRES DE MESTRAL

LA CUINA DE LES TERRES DE MESTRAL / LA COCINA DE LAS TERRES DE MESTRAL

GASTRONOMIA TRADICIONAL I DE LA CLOTXA DE VANDELLÒS I DE L'HOSPITALET DE L'INFAN

FUNDACIO ALICIA / PÉREZ SÁNCHEZ, ÓSCAR TOMÁSFOT.

20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
2014
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-15896-35-7
Páginas:
108
Encuadernación:
Cartoné
20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

El recetario que tenéis en las manos es algo más que un simple libro de
cocina, es el testimonio escrito de un conocimiento culinario ancestral. Esta
recopilación, efectuada por la Fundación Alícia a partir de la contribución y
colaboración de muchas personas del territorio de las Terres de Mestral tiene
la voluntad y el deseo de hacer duradero aquello que sólo con la transmisión
oral se vería obligado a desaparecer bajo el signo de los tiempos.
Por tanto, si lo que se quiere es conocer el carácter y la manera de ser de
la gente de Vandellós i l?Hospitalet de l?Infant, Pratdip i Tivissa, no hay
mejor manera de hacerlo que conociendo y disfrutando con su cocina más
tradicional, aquellos platos que a lo largo de la historia no sólo han nutrido
a sus habitantes sino que han hecho disfrutar a abuelos, padres e hijos con su
consumo, con la reunión alrededor de la cocina y de la mesa.

Artículos relacionados

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €