Reedició del llibre Els fogons de làvia Dolors, exhaurit pocs dies després de la seva publicació lany 2004. Edicions de la Revista del Baix Empordà sha fet càrrec duna segona edició revisada i ampliada que, amb el subtítol de Receptes, records i vivències de la cuina del Baix Empordà, compta amb articles expressament escrits per a locasió de Pep Espadalé i Àngela Martí, del Museu del Suro de Palafrugell, del professor de gastronomia de la Universitat Autònoma de Barcelona Jaume Fàbrega, de les empresàries dhostaleria Carme Hospital Poch i Adela Pagès, de Miquel Martí, del Museu de la Pesca de Palamós, de lenòloga Montserrat Molla, de lenginyer agrònom Baltasar Parera, de Georgina Regàs, directora del Museu de la Confitura de Torrent, i de Martí Sabrià, gerent de lAssociació dHostaleria Costa Brava Centre.
Els fogons de làvia Dolors és un recull de velles receptes culinàries embolcallades amb anècdotes, vivències i records duna època mitjans del segle XX, en plena postguerra terriblement dramàtica però, al mateix temps, dotada dun encant irrepetible.