EL MUNDO DEL VINO

EL MUNDO DEL VINO

LAROUSSE EDITORIAL

24,90 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
EDITORIAL LAROUSSE
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16641-40-6
Páginas:
400
Encuadernación:
Cartoné
24,90 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Los libros dedicados al mundo del vino son un clásico en la gama de gastronomía de Larousse Editorial. En esta ocasión, con la colaboración destacados enólogos y las aportaciones singulares de especialistas en otras parcelas del saber, «El mundo del vino» es un compendio ilustrado con cientos de fotografías que es estructura en torno a 4 grandes capítulos:

- De ayer, hoy y mañana: un recorrido por la historia del vino, que arranca de la época clásica y llega hasta la vinoterapia de hoy, el ?slow food? o los productos denominados ?km 0?
- De los saberes del vino: las cepas y sus variedades, la vendimia, los métodos de elaboración del vino, las DO y la DOCa, los tipos de botella y etiqueta, la arquitectura del vino, las ferias? todo tiene cabida en ese capítulo repleto de curiosidades, anécdotas y pasión por el vino
- De los placeres del vino: las añadas, en qué consiste un cata, el papel de los críticos, cómo se sirve un vino, tipos de copa, los maridajes clásicos, la cocina de autor y el vino? todo lo que hay que saber para disfrutar el vino con todos los sentidos.
- De las regiones del vino: un recorrido por las principales zonas vitícolas de España, Latinoamérica, Francia y el resto del mundo
- De vinos y bodegas por campos y ciudades: el enoturismo se ha convertido en toda una experiencia que propone sugerentes rutas para todos los gustos y bolsillos
- Del vino como rito y cultura: poetas, pintores, músicos, escritores, cineastas? se han ocupado del vino en alguna de sus manifestaciones.

Artículos relacionados

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • EL PETIT LLIBRE DE LES VERDURES
    NATHALIE CHOUX
    La nostra emblemàtica col·lecció de mecanismes El petit llibre de... estrena nou look!Descobreix com creixen les verdures i les hortalisses a l'hort amb aquest llibre interactiu per a nadons. Gràcies als seus cinc mecanismes aptes per a mans petites, observaran com canvien de color els tomàquets en posar-se madurs i d'on surten les panotxes de panís, les mongetes tendres o els ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    9,95 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d’expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s’hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

Otros libros del autor

  • PREGUNTÒMETRE: PER QUÈ ES DESFÀ LA MANTEGA?
    LAROUSSE EDITORIAL
    Preguntòmetre és una col·lecció per oblidar el mòbil i gaudir aprenent amb 100 preguntes i 100 respostes en 100 pàgines! Amb un format molt còmode per portar a sobre i tenir entretinguda la canalla, que pot descobrir moltes coses sobre ciència, des del coneixement de l'univers fins als microbis, passant per la ciència que tenim a casa sense saber-ho.- GPS vol dir Gran Premi del...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,95 €

  • PREGUNTÒMETRE: PER QUÈ LA PELL S'ARRUGA DINS L'AIGUA?
    LAROUSSE EDITORIAL
    Preguntòmetre és una col·lecció per oblidar el mòbil i gaudir aprenent amb 100 preguntes i 100 respostes en 100 pàgines! Amb un format molt còmode per portar a sobre i tenir entretinguda la canalla, que pot descobrir moltes coses sobre el cos humà, des dels sentits fins a la digestió dels aliments passant per les diferents etapes de la vida. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,95 €

  • PREGUNTÒMETRE: PER QUÈ L'AIGUA DEL MAR ÉS SALADA?
    LAROUSSE EDITORIAL
    Preguntòmetre és una col·lecció per oblidar el mòbil i gaudir aprenent amb 100 preguntes i 100 respostes en 100 pàgines!Amb un format molt còmode per portar a sobre i tenir entretinguda la canalla, que pot descobrir moltes coses sobre diversos aspectes de la Terra, des dels llocs més curiosos fins als actuals desafiaments climàtics i ambientals.- Quina ciutat és famosa per un h...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,95 €

  • ELS DEU MILLORS CASOS DE SHERLOCK HOLMES
    LAROUSSE EDITORIAL
    En aquest divertit llibre, el detectiu londinenc Sherlock Holmes, juntament amb el seu inseparable amic, el doctor Watson, i el seu gos Toby, han de resoldre uns quants casos. Gràcies a una lupa, una targeta reveladora i un quadre de descodificació, tots inclosos amb el llibre, s'ofereixen més de 60 jocs (enigmes visuals, mots encreuats, jeroglífics, missatges secrets, jocs d'o...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,95 €

  • PREGUNTÒMETRE: PER QUE RIUEN LES HIENES?
    LAROUSSE EDITORIAL
    Preguntòmetre és una col·lecció per oblidar el mòbil i gaudir aprenent amb 100 preguntes i 100 respostes en 100 pàgines!Amb un format molt còmode per portar a sobre i tenir entretinguda la canalla, que pot descobrir moltes coses sobre tota mena d'animals, des dels més grans fins als més petits.-Per què són perillosos els mosquits -Per què l'estruç amaga el cap sota terra -L'ele...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    13,95 €

  • RECETAS CON EL ROBOT AMASADOR
    LAROUSSE EDITORIAL
    El robot amasador, que permite ahorrar tiempo y amasar con menor esfuerzo, se ha convertido en un utensilio indispensable en la cocina. Sus tres funciones básicas son mezclar, batir y amasar. Es muy eficaz para conseguir montar una crema chantilly esponjosa en unos minutos, preparar con facilidad panes, brioches caseros o masas fermentadas, elaborar un sencillo cake o un pastel...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,95 €