LES MILLORS RECEPTES AMB THERMOMIX K3

LES MILLORS RECEPTES AMB THERMOMIX K3

LA CUINA QUE ES FA SOLA

MARTA CARNICERO

22,85 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
COLUMNA
Any d'edició:
2008
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-664-0864-6
Pàgines:
336
Enquadernació:
Otros
22,85 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en poc temps i, el que és més important, gairebé sense moure ni un dit.Marta Carnicero ens ofereix en aquest llibre un recull de receptes pràctiques per a totes les ocasions explicades pas a pas, a més d'un seguit de consells i trucs molt pràctics que us ajudaran a cuinar amb comoditat i rapidesa.Com afirma l'autora a la introducció: «Qui coneix el Thermomix ja no en pot prescindir». Gràcies a les seves receptes podràs treure el màxim profit al teu Thermomix i solucionar en poc temps àpats per a moltes persones, per a celebracions improvisades, buffets i pica-piques, tots amb resultats espectaculars. 

Articles relacionats

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,90 €

Altres llibres de l'autor

  • LES RECEPTES PER AL ROBOT DE CUINA THERMOMIX
    MARTA CARNICERO
    Si tens aquest llibre entre les mans, segurament ja has descobert quines són les virtuts del robot de cuina revolucionari que ha canviat el dia a dia de milions de persones. El Thermomix®, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar nombrosos plats amb el mínim esforç, la màxima precisió i un resultat òptim. Un cop introduïts els ali...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    11,95 €

  • FESTA A LA CUINA (PER A PETITS I GRANS)
    MARTA CARNICERO
    Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen. Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passos...
    Exhaurit

    16,90 €

  • LA CUINA DEL THERMOMIX K2 DALT TAULA
    MARTA CARNICERO
    El Thermomix és un robot que a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi molts plats amb el mínim esforç. Un cop s?hi ha introduït els aliments i programat el temps, la temperatura i la velocitat, ell sol el ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,95 €