MAR I  MUNTANYA

MAR I MUNTANYA

L’ESTIL CULINARI MÉS SORPRENENT D’EUROPA

FÀBREGA I COLOM, JAUME

18,00 €
IVA inclós
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
ÚRSULA LLIBRES
Any d'edició:
2025
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
979-13-990239-2-3
Pàgines:
160
18,00 €
IVA inclós
En estoc - Disponibilitat immediata

With this “surf and turf” recipe book, master Jaume Fàbrega hits the nail on the head once again, delving into this culinary tradition. Inside you will find a collection of a hundred recipes, but it is not just a recipe book! The great added value of Jaume’s works —unlike the vast majority of cookbooks that are published— is that he always explains the context, the circumstances, the historical background, the reasons, the origins and the why of the dishes he presents. All of this gives meaning to the cuisine he describes in each book and helps us understand why each dish is the way it is. His global vision of cooking, his knowledge as a historian, his experience around the world, along with his research and investigation, give him a privileged and well-founded perspective on gastronomy.

Articles relacionats

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • AMB PELLS GUIA DELS VINS BRISATS DE CATALUNYA
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,50 €

  • MAR I MUNTANYA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    With this “surf and turf” recipe book, master Jaume Fàbrega hits the nail on the head once again, delving into this culinary tradition. Inside you will find a collection of a hundred recipes, but it is not just a recipe book! The great added value of Jaume’s works —unlike the vast majority of cookbooks that are published— is that he always explains the context, the circumstance...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 8
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    38,00 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

Altres llibres de l'autor

  • RANXOS I XEFLES
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Quite a few books are published on the cuisine of fish on the Costa Brava. But they almost always talk either about the cuisine of the restaurants or about their authors. What the fishermen say has rarely been heard. But these, logically, are the ones who know more about fish and how to cook it. In fact, they have taught the great chefs. This book, precisely, starts from conver...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,00 €

  • LES TRUITES DE LA IAIA DE CAN ROCA D'ESPONELLÀ
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,99 €

  • 100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. V...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    14,90 €