LAS ALGAS QUE COMEMOS

LAS ALGAS QUE COMEMOS

IBÁÑEZ EZEQUIEL, ELENA / HERRERO CALLEJA, MIGUEL

12,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS
Matèria
Matemàtiques. ciència
ISBN:
978-84-00-10182-4
Pàgines:
112
Enquadernació:
Butxaca
12,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Uno de los retos a los que se enfrenta la sociedad en el siglo XXI es el de ser capaz de alimentar a una creciente población mundial, y las algas -uno de los recursos marinos más abundantes y menos explotados- son una posibilidad para paliar este problema. Su rápido crecimiento y su facilidad para adaptarse al medio pueden permitir la producción a gran escala de algunos compuestos importantes desde el punto de vista nutricional, además de sustancias de actividad biológica que ayuden a la prevención de ciertas enfermedades. Este libro describe algunas de las características únicas que poseen las algas, que las diferencian de otros organismos vivos, y que pueden ser la base de una revolución en la alimentación del futuro.

Articles relacionats

  • ELS ENIGMES DE L'UNIVERS
    SCUDDER, JILLIAN
    UN VIATGE PER L'ESPAI IMPULSAT PER LA CURIOSITAT. En alçar la vista cap a la volta del cel nocturn, no només veiem estels titil·lant en constel·lacions i planetes enxampats en plena òrbita, sinó també el nostre arbre genealògic còsmic. Som aquí, a la Terra, perquè fa milers de milions d'anys el Big Bang va originar àtoms que, al llarg d'un període de temps inimaginable, va for...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,50 €

  • LA HISTÒRIA DE LA CIÈNCIA COM MAI TE L'HAN EXPLICAT
    LLORENTE BRIONES, IGNASI
    Com eren i com van viure els grans científics de la història? Com van fer avançar la humanitat amb les seves idees i teories? Com encaixava la seva genialitat amb una societat que sovint els prenia per bojos? Ignasi Llorente ens acosta a la ciència mitjançant la recreació d'episodis significatius en les vides dels científics de manera que, aportant el factor humà, aconseguei...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,90 €

  • LAS DESASTROSAS CONSECUENCIAS DE LA CAÍDA DE UNA GOTA DE LLUVIA
    PARLANGE, ADRIEN
    Llega el final de un agradable dí a en el campo. Un joven pinta un cuadro mientras su familia lo observa. Sobre ellos, sentada en una rama, una niñ a recoge ciruelas en una canasta. Vemos que una gota de agua cae de las ramas má s altas. De pronto aparece una abeja, y somos testigos de có mo, pá gina tras pá gina y en cá mara lenta, se reú nen las condiciones para una escena ca...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,95 €

  • 100 QÜESTIONS SOBRE L’UNIVERS
    CATALÀ AMIGÓ, JOAN ANTON
    Com va néixer l’univers? Quina dimensió té? Quin serà el seu final? Hi pot haver algú més, allà fora? En aquest llibre visitarem objectes tan espectaculars com estrelles de neutrons i forats negres. Viatjarem en el temps per veure el final del Sol i de la Terra. Ens sorprendrem en observar com dos bessons envelleixen a ritme diferent. Discutirem sobre l’origen de la vida. I ent...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,50 €

  • PER QUÈ ELS ELEFANTS NO TENEN CÀNCER?
    NEURONES FREGIDES
    Setze científics ens expliquen el perquè del que ens envolta d'una manera propera i amena. Quin és l'origen de les espècies? Com ens orientem a l'espai? Podríem nadar en una piscina de mel? Per què el càncer no afecta igual a totes les espècies? El nostre entorn és ple de fenòmens que amaguen grans incògnites. La ciència ens permet entendre el món on vivim i interpretar els can...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,90 €

  • BICICLETAS PARA LA MENTE
    FRANCESC BRACERO
    La gran historia que transcurre entre la llegada del ordenador personal y la irrupción de la inteligencia artificial. A las puertas de un mundo dominado por la inteligencia artificial y las gafas de «realidad extendida», cabe preguntarse dónde empezó todo, cómo pasamos del pequeño garaje de Palo Alto en el que Hewlett y Packard revolucionaron la informática a un presente en el ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,90 €

Altres llibres de l'autor

  • LAS ALGAS QUE COMEMOS
    IBÁÑEZ EZEQUIEL, ELENA / HERRERO CALLEJA, MIGUEL
    Uno de los retos a los que se enfrenta la sociedad en el siglo XXI es el de ser capaz de alimentar a una creciente población mundial, y las algas ?uno de los recursos marinos más abundantes y menos explotados? son una posibilidad para paliar este problema. Su rápido crecimiento y su facilidad para adaptarse al medio pueden permitir la producción a gran escala de algunos compues...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,00 €