LAS ALGAS QUE COMEMOS

LAS ALGAS QUE COMEMOS

IBÁÑEZ EZEQUIEL, ELENA / HERRERO CALLEJA, MIGUEL

12,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
CONSEJO SUPERIOR DE INVESTIGACIONES CIENTÍFICAS
Materia
Matemàtiques. ciència
ISBN:
978-84-00-10182-4
Páginas:
112
Encuadernación:
Bolsillo
12,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Uno de los retos a los que se enfrenta la sociedad en el siglo XXI es el de ser capaz de alimentar a una creciente población mundial, y las algas -uno de los recursos marinos más abundantes y menos explotados- son una posibilidad para paliar este problema. Su rápido crecimiento y su facilidad para adaptarse al medio pueden permitir la producción a gran escala de algunos compuestos importantes desde el punto de vista nutricional, además de sustancias de actividad biológica que ayuden a la prevención de ciertas enfermedades. Este libro describe algunas de las características únicas que poseen las algas, que las diferencian de otros organismos vivos, y que pueden ser la base de una revolución en la alimentación del futuro.

Artículos relacionados

  • CERVELL: MANUAL DE L'USUARI
    MAGRINI, MARCO
    AMB UNA FINALITAT DIVULGATIVA I AMB UN LLEUGER TOC D'HUMOR, MAGRINI ENS EXPLICA EL FUNCIONAMENT DEL CERVELL HUMÀ A TRAVÉS D'UN MANUAL D'USUARI. "Tenim un manual per a totes les màquines que posseïm, excepte per a la més important". A partir d'aquesta reflexió banal, Marco Magrini va tenir la idea d'escriure un llibre sobre el funcionament del cervell humà, estructurat exactame...
    Disponibilitat inmediata

    14,00 €

  • EL GEN
    MUKHERJEE, SIDDHARTHA
    En un recorregut per tot el planeta que abraça uns quants segles, "El gen" relata la recerca per desxifrar el codi principal que ens conforma i ens defineix com a humans, que determina com som per fora i per dintre. Amb una noble ambició i una honestedat incorruptible, ens proporciona un relat insuperable sobre la unitat fonamental de l'herència i un panorama tant del passat co...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • L'OXIGEN: HISTÒRIA ÍNTIMA D'UNA MOLÈCULA CORRENT
    MARTÍNEZ CAMARENA, ÁLVARO
    Tots sabem què és l'oxigen. Som conscients que és un dels components de l'aire que inhalem, que el consumim durant la respiració i que són els organismes fotosintètics els encarregats de restituir-lo a l'atmosfera. El que sovint desconeixem és fins a quin punt aquest compost té un paper fonamental en el desenvolupament de malalties de caràcter neurodegeneratiu com l'alzhèimer o...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • CENANDO CON DARWIN
    SILVERTOWN, JONATHAN
    El acto de comer diariamente es una acción tan natural como imprescindible en la vida de cualquier ser humano, pero si nos parásemos a reflexionar acerca de nuestro desayuno, comida o cena, nos daríamos cuenta de que todo lo que comemos y bebemos tiene su propia historia evolutiva. Jonathan Silvertown nos invita a una cena multicultural de gastronomía evolutiva que nos ayuda a ...
    Disponibilitat inmediata

    17,90 €

  • 100 QÜESTIONS PER IDENTIFICAR LA PSEUDOCIÈNCIA
    PURROY VÀZQUEZ, JESÚS
    DESCOBREIX 100 FORMES DE DESEMMASCARAR LA PSEUDOCIÈNCIA EN UN MÓN ON, CADA VEGADA MÉS, AQUESTA PRÀCTICA ES DESDIBUIXA I ES CONFON AMB LA CIÈNCIA. La frontera entre ciència i pseudociència és fàcil de traspassar i costa de distingir. La proliferació d'idees pseudocientífiques i la seva difusió mitjançant les xarxes socials és un fet innegable que té repercussions en la vida quo...
    Disponibilitat inmediata

    14,90 €

  • ESTADÍSTICA
    DE HARO CRUSELLS, CARLES
    Aquest llibre està pensat per preperar la prova d' accés a la universitat per majors de 25 anys, a més de la teoria recull els exercicis dels anys anteriors i els complementa amb exercicics dem les PAU, les proves d'accés a gran superior i d'altres per iniciar els temes. L'autor és Carles de Haro Crusells professor de l'àmbit cientific-tècnic al CFA Valls , amb àmplia experiènc...
    Disponibilitat inmediata

    10,00 €

Otros libros del autor