LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA

UNA IMMERSIÓ RÀPIDA

MANS, CLAUDI

15,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
TIBIDABO
Any d'edició:
2022
Matèria
Química
ISBN:
978-84-1347-905-7
Pàgines:
190
15,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l’olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D’altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Articles relacionats

  • LA QUÍMICA A LA CUINA
    MANS, CLAUDI
    A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,00 €

  • NOMENCLATURA DE LAS SUSTANCIAS QUÍMICAS
    PETERSON
    Esta nueva edición del libro "Nomenclatura de las sustancias químicas" de W.R. Peterson, supone una actualización de la obra en cuanto a contenidos y presentación, recogiendo en un único volumen una introducción completa a la nomenclatura de las sustancias químicas orgánicas e inorgánicas.En esta edición se ha adaptado el contenido de la parte de Sustancias Orgánicas a las Reco...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,90 €

  • CONSTRUYENDO LA TABLA PERIÓDICA
    CALVO REBOLLAR, MIGUEL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,95 €

  • ELEMENTOS Y RECURSOS MINERALES
    SANZ BALAGUÉ, JOAQUIM / TOMASA GUIX, ORIOL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,00 €

  • GUÍA BREVE. 50 CONCEPTOS ELEMENTALES DE LA QUÍMICA
    TRO, NIVALDO
    Explore las propiedades y el comportamiento de los sólidos, los líquidos y los gases, y examine los elementos de la tabla periódica. Descubra las estructuras de los materiales naturales y sintéticos y el fascinante mundo de sus aplicaciones, de los combustibles y los alimentos a la manufactura y la medicina. Capte el sentido de las ecuaciones químicas, los ácidos y las bases, l...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,90 €

  • FUNDAMENTOS DE QUÍMICA ORGÁNICA PARA CIENCIAS DE LA SALUD. VOLUMEN 1
    GONZÁLEZ ROSENDE, MARÍA EUGENIA / SOLER MARTÍNEZ, VICENTE
    Obra que sintetiza, de manera clara y didáctica, los conceptos básicos de la química orgánica, orientada hacia los estudios de grado de ciencias experimentales y de la salud. Además del enfoque de aprendizaje activo basado en competencias, incluye ejercicios resueltos y ejercicios propuestos que el estudiante debe trabajar de forma autónoma. Asimismo, presenta en todos los capí...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    31,00 €