LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO

LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO

CARBALLIDO , ELISENDA

20,00 €
IVA inclós
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
FARELL
Matèria
Botànica
ISBN:
978-84-17116-14-9
Pàgines:
128
20,00 €
IVA inclós
En estoc - Disponibilitat immediata

La farigola ?s una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb m?ltiples propietats. Bona prova dÕaix? ?s que podem trobar farigola no nom?s a la muntanya, sin? tamb? en fires, mercats i botigues de productes naturals. Tot i aix?, del tim? en sabem ben poc i lÕutilitzem encara menys. Us animem a endinsar-vos en el seu m?n per conixer els tipus de farigoles, els seus noms, la seva hist?ria, els seus nutrients i, en definitiva, totes les seves grans virtuts i aplicacions medicinals i culin?ries. No podem desaprofitar una joia bot?nica com aquesta, que per destacar-ne les propietats, alguns qualifiquen com a ÒlÕantibi?tic dels pobresÓ. Aquest llibre monogr?fic aplega m?ltiples aspectes de la farigola, amb la voluntat que sigui exhaustiu. Una planta amb tanta tradici? mereix que se li dediqui una obra completa, que li faci tots els honors i que permeti valorar lÕautntic tresor que tenim a les nostres muntanyes.

Articles relacionats

  • FRUITS SILVESTRES COMESTIBLES
    HERN?NDEZ CARDONA, ËNGEL M.
    Aquesta es una guia practica que tracta dels fruits comestibles silvestres, es a dir, dels que produeixen les plantes que es fan espontaniament al medi natural i que podeu trobar durant les vostres excursions per la muntanya. Inclou 29 fitxes a doble pagina amb un text entenedor i fotografies dels fruits i tambe d'altres parts de la planta, especialment fulles i flors. Les acur...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • ARBRES SILVESTRES
    HERN?NDEZ CARDONA, ËNGEL M.
    Aquesta guia us ajudara a reconeixer els principals arbres que creixen espontaniament al medi natural. Consta de 58 fitxes d'arbres silvestres, amb fotografies ilálustratives i textos en llenguatge planer. Es descriu l'arbre, la seva localitzacio i les principals utilitats (fusta, llenya, carbo vegetal, fruits comestibles, tanins, resines, substancies medicinals, etc.). Els arb...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • FLORS DELS PIRINEUS
    ÀNGEL MANUEL HERNÁNDEZ CARDONA / JOAN ALTIMIRA NOGUERO
    Estudi de 170 plantes amb flor que ens dóna una idea una idea de la gran biodiversitat dels Pirineus ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • GUIA DELS ARBRES DELS PAÏSOS CATALANS
    PASCUAL LLUVIÀ, RAMON
    En aquest llibre hi trobarem la relació de totes les espècies arbòries autòctones dels Països Catalans, els arbres fruiters dels conreus tradicionals i algunes espècies exòtiques plantades en els nostres parcs i jardins. Aquesta obra, amb il·lustracions a tot color i rigor científic, ajudarà moltes persones interessades i compromeses amb el món natural a identificar els arbres ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • ARBUSTOS DE CATALUNYA -MINIGUIA NATURA ALPINA
    PASCUAL, RAMON
    En aquest llibre hi trobarem descrits més de 50 arbustos entre els més corrents i significatius dels diferents estatges de vegetació del nostre país, des d’arran de mar fins a l’alta muntanya. Tots els arbustos citats són plantes autòctones del nostre país, és a dir, plantes que viuen de forma silvestre i que tenen la suficient vigoria per reproduir-se i mantenir le...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,50 €

  • EL ROMANÍ. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    CARBALLIDO , ELISENDA
    El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolços, galetes o aperitius.Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixen...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

Altres llibres de l'autor

  • EL ROMANÍ. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    CARBALLIDO , ELISENDA
    El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica.A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolços, galetes o aperitius.Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixen...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • LES ORTIGUES. REMEIS CUINA USOS I TRADICIÓ
    CARBALLIDO , ELISENDA
    Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un superaliment desaprofitat. Pot ser l’aliad...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    20,00 €