CUADERNO DEL ALUMNO. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE P

CUADERNO DEL ALUMNO. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE P

FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL

5,00 €
IVA inclós
Descatalogat
Editorial:
EDITORIAL CEP, S.L.
Any d'edició:
2017
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-681-7751-9
Pàgines:
64
Enquadernació:
Otros

Cocina española e internacional (UF0071) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.

Para el desarrollo de los contenidos de este cuaderno se han tenido en cuenta los parámetros establecidos en el Real Decreto 34/2008, de 18 de enero, por el que se regulan los certificados de profesionalidad. Se incluyen los siguientes recursos:
? Ficha técnica
? Guía metodológica
? Ejercicios de autocomprobación por tema
? Ejercicios prácticos por tema
? Solucionario

Articles relacionats

  • MÈTODE ADA PARELLADA CONCILIAR CUINA I VIDA 2A EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • DE L'HORT AL PLAT
    PEP SALSETES
    Un llibre prenyat de saviesa, rauxa i alegria de viure per aprendre i fruir de l'autèntica cuina del nostre país. Amb la clarividència i el bon humor que el caracteritzen, en Pep Salsetes ens convida a reviure una cuina estacional i popular, a favor de la sostenibilitat, el producte local i la gresca. En aquesta veritable «bíblia» del nostre patrimoni culinari més genuí hi trob...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • 5 INGREDIENTS MEDITERRANIS
    JAMIE OLIVER
    Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,90 €

  • CRUIX CRUNCHY
    PARES I MOZO, JORDI
    Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats. El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l’ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres, cruixents de pell d’animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d’obulato (un ingredient d’origen ja...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,00 €

  • CONCILIAR CUINA I VIDA
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

Altres llibres de l'autor

  • MANUAL. COCINA ESPAÑOLA E INTERNACIONAL (UF0071). CERTIFICADOS DE PROFESIONALIDA
    FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL
    Cocina española e internacional (UF0071) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.Este manual sigue fielmente el índice de contenidos publicado en el Real Decreto que lo regula. Se trata de un material d...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    28,00 €

  • MANUAL. COCINA CREATIVA O DE AUTOR (UF0070). CERTIFICADOS DE PROFESIONALIDAD. CO
    FERNÁNDEZ DÍAZ, MIGUEL ÁNGEL
    Cocina creativa o de autor (UF0070) es una de las Unidades Formativas del módulo "Productos culinarios (MF0262_2)". Este módulo está incluido en el Certificado de Profesionalidad "Cocina (HOTR0408)", publicado en los Reales Decretos 1376/2008 y 619/2013.Este manual sigue fielmente el índice de contenidos publicado en el Real Decreto que lo regula. Se trata de un material dirigi...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,00 €