150 VINOS PERFECTOS (POR MENOS DE 10 EUROS)

150 VINOS PERFECTOS (POR MENOS DE 10 EUROS)

BARBA ESTADELLA, LLUÍS MANEL

12,50 €
IVA inclós
Descatalogat
Editorial:
EDITORIAL LAROUSSE
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16641-50-5
Pàgines:
192
Enquadernació:
Butxaca

Lluís Manel Barba Estadella, autor de esta guía, lo ha sido casi todo en el mundo del vino, y tiene muy claro que todo el mundo puede disfrutar de un buen vino, sin necesidad de ser millonario ni un reputado enólogo. Basta con tener interés.
Él lo tiene muy claro:

?Esta guía va dirigida a todo el mundo que le guste el vino y piense que sabe poco o muy poco sobre él. Y a quién comience a interesarse por los vinos, ya sea por su elaboración como por la tradición y el paisaje que encierran.?

La selección propuesta está pensada para guiarte en el gran maremágnum de marcas que encuentras en las grandes superficies, en las tiendas especializadas o por Internet.
150 vinos perfectos por menos de 10 euros te permitirá disfrutar del vino a precios razonables, en ocasiones incluso muy sorprendentes, y descubrir otros que por su presentación
u origen nunca hubieras pensado adquirir.


En esta guía he seleccionado, además de vinos blancos, tintos y rosados, vermuts, tan de moda, y vinos dulces. Son vinos fáciles de beber, de trago largo, que te hacen sentir sensaciones diferentes. Caldos que puedan gustar a la gran mayoría. Mi objetivo es que te apasiones por el mundo del vino.

En definitiva, bebemos para disfrutar. No pasa nada si te gustan los vinos redondos y agradables al paladar y no te apetecen vinos fuertes o astringentes. Te lo aseguro.

Unas etiquetas poco atractivas, un estilo gustativo demasiado potente y un precio elevado son los factores que han alejado a los jóvenes del vino, que acaban viéndolo como una cosa demasiado seria. No se parece en nada a los anuncios estivales de cerveza que nos prometen fantásticos sueños mediterráneos.

Hagamos que beber vino sea divertido.

Articles relacionats

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €