QUINOA, SEMILLAS Y CEREALES

QUINOA, SEMILLAS Y CEREALES

68 RECETAS LLENAS DE VITALIDAD

BROWN, MOLLY

11,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
LUNWERG EDITORES
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16489-78-7
Páginas:
160
Encuadernación:
Rústica
11,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Aprovecha los innegables beneficios nutritivos de los cereales, las semillas y las legumbres en tu cocina mientras preparas comidas completas, equilibradas y exquisitas a la vez.
Un sinfín de sugerencias e ideas de recetas que te permitirán incorporar sin esfuerzo la quinoa, las lentejas, la cebada, la avena, la espelta, el trigo sarraceno o las semillas a smoothies, sopas, ensaladas, postres... y mucho más.

Artículos relacionados

  • SA I VARIAT
    GARCÍA MATILLA, LAURA
    UN LLIBRE DE RECEPTES SANES, FÀCILS I VARIADES SENSE SUCRES NI GLUTEN, I ACOMPANYADES AMB FOTOGRAFIES A TOT COLOR. Aliments d'avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d'una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la teva salut. Aquest llibre és fruit del treball que fa anys que pu...
    Disponibilitat inmediata

    19,95 €

  • DES DE LA BARRA
    ESTHER MARTÍNEZ
    Els còctels, els cigalons i els combinats han anat canviant al ritme de les modes, han marcat un temps i un territori. T'atreveixes a tastar-los? Fem un repàs per aquelles begudes que han marcat un temps i una tradició, i que moltes d'elles ja són memòria viva, amb una autora que ha crescut darrere la barra d'un bar, veient com els clients i els seus gustos evolucionaven; ara h...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • ETS EL QUE MENGES
    NÚRIA COLL
    La periodista i divulgadora de temes de salut més reconeguda del nostre país ens explica tot allò que sap sobre nutrició i vida sana. Uneix-te als milers de seguidors de la revolució saludable amb els consells de Núria Coll. Menjar saludable no és difícil, però de vegades ens perdem entre tantes dades i dietes de moda. No cal aprendre cada nou estudi nutricional; probablement ...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €

  • EN LA COCINA CON LA DOCTORA ARPONEN
    ARPONEN, SARI
    Vuelve la Dra. Sari Arponen con 80 recetas para alimentar tu microbiota y cuidar de tu sistema inmune «La salud empieza en el mercado y en la cocina» Se podría decir que en nuestra sociedad comemos por encima de nuestras posibilidades en lo que a cantidad se refiere, pero a menudo por debajo de ellas en cuanto a calidad. Enfermamos en parte por lo que comemos y lo que no comemo...
    Disponibilitat inmediata

    20,95 €

  • LA CULTURA DEL FORMATGE
    GEREZ, TONI
    Toni Gerez, cap de sala i sommelier a Castell Peralada Restaurant, establiment amb una estrella Michelin i dos Sols Repsol, ha estat recentment guardonat amb el premi de la Guia Michelin com a Millor servei de sala d’Espanya i Portugal 2023."La cultura del formatge" ofereix una infinitat de coneixements que giren entorn del formatge, producte que des de sempre ha captivat i apa...
    Disponibilitat inmediata

    32,00 €

  • LA CUINA DELS CARMELITES DESCALÇOS
    ANÓNIMO
    Després dels volums dedicats a la cuina dels Franciscans i a la dels Cartoixans, presentem el Llibre dels carmelitans. Una alimentació senzilla, sana i natural, basada en els productes i les tècniques de la cuina tradicional catalana, i amanida amb la saviesa antiga dels frares. Tot això es pot trobar en el receptari de Francesc del Santíssim Sagrament, carmelita des-calç origi...
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €