QUICHES

QUICHES

50 RECETAS ORIGINALES PARA TARTAS SALADAS

MARTIN, MAITE

12,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
AMAT
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9735-974-0
Páginas:
128
Encuadernación:
Bolsillo
12,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Las quiches son una de las opciones más originales para
preparar cenas en familia o recibir a invitados en casa.
Estas deliciosas tartas saladas de la cocina francesa se
preparan fácilmente con todo tipo de ingredientes, como
verduras, pollo o queso. En este libro encontrarás 50 recetas
sencillas para que disfrutes del sabor de las auténticas
quiches. Desde las clásicas, como la de calabacín y queso
de cabra o la quiche Lorraine, a las más innovadoras, como
la quiche de pollo y tomates secos, la sorprendente quiche
de brie y manzana o la espectacular receta con brócoli y
salmón. Elijas la que elijas, triunfarás en tus cenas.

Artículos relacionados

  • EL LLIBRE DELS FORMATGES
    ROGER, MARTA
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem apr...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA
    Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega. Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vist...
    Disponibilitat inmediata

    24,50 €

  • COCINAR CON FLORES
    BUSTOS CABEZUELO, IOLANDA
    Cocinar con flores significa mucho más que añadir sabor o propiedades a las recetas. Las flores contienen nutrientes que alimentan el alma, proporcionan bienestar, mejoran el sentido del humor y convierten cualquier receta en un festín para los sentidos. La escritora y cocinera Iolanda Bustos presenta más de 50 elaboraciones y recetas, en un libro escrito y fotografiado durant...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • GIRONA MENJARS DE FIRES
    GARCÍA-ARBÓS, SALVADOR
    Aquest llibre és la primera part d'una obra en dos volums que analitza els canvis de la cuina tradicional festiva. És una reflexió del pas del temps, de la gent i la cultura a través de les Fires i el seu menjar. ...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Quatre estacions per estar sa i feliç és......un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…...un recopilator...
    Disponibilitat inmediata

    21,80 €

Otros libros del autor