QUESOS DE LOS PIRINEOS

QUESOS DE LOS PIRINEOS

LOS 50 MEJORES

NATÀLIA, NICOLAU VILLELLAS / LAIA, PONT DIEZ

19,50 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
LECTIO EDICIONES
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16918-21-8
Páginas:
160
Encuadernación:
Bolsillo
19,50 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Tras una travesía intensa por los Pirineos, con saltos de valle en valle y conversaciones con ovejas, cabras, vacas, pastores y queseros, en este libro Laia Pont y Natàlia Nicolau nos ofrecen una selección de los 50 mejores quesos de los Pirineos, con un desglose exhaustivo de sus características. Encontraréis, también, una mirada intimista del sector y las percepciones recibidas durante este viaje de las autoras. Tal como demuestran, detrás de cada queso hay una historia muy especial para explicar, protagonizada por los queseros de los Pirineos. Es por eso que también podréis leer los retratos personales o relatos de vida de las personas que hay tras los quesos más deliciosos, incidiendo en la esencia de unas manos que los hacen posibles.

Artículos relacionados

  • EL LLIBRE DELS FORMATGES
    ROGER, MARTA
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem apr...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • GIRONA MENJARS DE FIRES
    GARCÍA-ARBÓS, SALVADOR
    Aquest llibre és la primera part d'una obra en dos volums que analitza els canvis de la cuina tradicional festiva. És una reflexió del pas del temps, de la gent i la cultura a través de les Fires i el seu menjar. ...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Quatre estacions per estar sa i feliç és......un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…...un recopilator...
    Disponibilitat inmediata

    21,80 €

  • EL MENJAR I LES ILLES
    MANRESA, ANDREU
    «Vet ací una taula parada per gaudir a espipellades. Són papers trempats, de dies i menjars, un menú particular de petites emocions a l’entorn de la cuina i els plaers.»«Parla sobre la taula i la gent del nostre país isolat, dels paisatges i dels rebosts que són pagesos i mariners, urbans, globals, nostrats, mesclats i contemporanis.»«És un manifest i no és un manual ni una gu...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €

  • PERD PES I GUANYA SALUT
    RODRIGÁÑEZ, PILAR
    Prepara't per perdre quilos i guanyar vitalitat. T'hi apuntes? No te'n penediràs! N'estàs tip, de dietes miracle que l'únic que aconsegueixen són resultats transitoris a costa de matar-te de gana? I encara pitjor, dietes que, si et descuides una mica , fan que recuperis els quilos perduts o, fins i tot, encara en guanyis més ? Sabies que perdre pes pot ser un procés agradable...
    Disponibilitat inmediata

    17,90 €