QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ

QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ

LA TEVA GUIA DE SALUT, BELLESA I BENESTAR A TRAVÉS DE LA NATURALESA

ELCACHO ROVIRA, NEUS

21,80 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
EFADOS
Año de edición:
2021
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-17432-89-8
Páginas:
224
21,80 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Quatre estacions per estar sa i feliç és...

...un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…

...un recopilatori de les ajudes i remeis que la naturalesa fa milers d’anys que ens proporciona, contrastats a través de més de 200 referències científiques actualitzades: què menjar i quines coccions fer en cada època de l’any; infusions i olis essencials naturals; hàbits d’autocura, activitats recomanades específiques…

Sense oblidar-nos de consells molt pràctics per continuar cuidant el planeta igual que ell ens cuida a nosaltres.

Artículos relacionados

  • AMB PELLS GUIA DELS VINS BRISATS DE CATALUNYA
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,50 €

  • MAR I MUNTANYA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    With this “surf and turf” recipe book, master Jaume Fàbrega hits the nail on the head once again, delving into this culinary tradition. Inside you will find a collection of a hundred recipes, but it is not just a recipe book! The great added value of Jaume’s works —unlike the vast majority of cookbooks that are published— is that he always explains the context, the circumstance...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

Otros libros del autor

  • AMOR SIN AZÚCARES AÑADIDOS
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,80 €

  • ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...Perquè no necessi...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,80 €