QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ

QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ

LA TEVA GUIA DE SALUT, BELLESA I BENESTAR A TRAVÉS DE LA NATURALESA

ELCACHO ROVIRA, NEUS

21,80 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
EFADOS
Año de edición:
2021
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-17432-89-8
Páginas:
224
21,80 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Quatre estacions per estar sa i feliç és...

...un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…

...un recopilatori de les ajudes i remeis que la naturalesa fa milers d’anys que ens proporciona, contrastats a través de més de 200 referències científiques actualitzades: què menjar i quines coccions fer en cada època de l’any; infusions i olis essencials naturals; hàbits d’autocura, activitats recomanades específiques…

Sense oblidar-nos de consells molt pràctics per continuar cuidant el planeta igual que ell ens cuida a nosaltres.

Artículos relacionados

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

Otros libros del autor

  • AMOR SIN AZÚCARES AÑADIDOS
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,80 €

  • ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...Perquè no necessi...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,80 €