PER UNA NOVA CULTURA DEL MENJAR K1

PER UNA NOVA CULTURA DEL MENJAR K1

VARIS

10,82 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
ELISAVA
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-931308-0-0
Páginas:
104
10,82 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • EL CREMALLERA DE MONTSERRAT
    VARIS
    El Cremallera de Montserrat, el petit ferrocarril de via estreta que ha estat el més popular de tot Catalunya, feia el primer viatge inaugural el 6 d'octubre de 1892. I encara que feia l'últim trajecte l'any 1957, el seu record continua viu en la memòria col·lectiva de tots els qui hi han pujat o n'han sentit anècdotes. Aquest llibre recull unes 170 imatges, la majoria inèdites...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • ATLES DELS COMTATS D'EMPÚRIES I PERELADA
    VARIS
    Els comtats d'Empuries i Perelada eren un país cobert d'aiguamolls, d'estanys i de muntanyes no gaire altes però força esquerpes. A les planes empurdaneses veiem com se superposaren a les pervivències clàssiques les novetats de l¿alta edat mitjana. Els nexes d¿aquests dos comtats amb el comptat de Rosselló, un altre territori també abocat a la mar, foren intensos. Al segle X, e...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • EL CORALL A LA COSTA DE L'EMPORDÀ (BEGUR, SS. XVIII-XIX)
    VARIS
    El corall és una riquesa natural; al mar de Begur, des de l’antiguitat, l’han explotat els habitadors de la costa de l’Empordà, on viu el «Coralllium rubrum», o corall vermell. Aquesta espècie animal pluricel·lular és pròpia de la mar Mediterrània, tot i que també es troba a l’Atlàntic Oriental (costes de Portugal, illes Canàries, Marroc, Senegal i illes del Cap Verd). A Catalu...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • TROC DE REGALS I DE CONTALLES ALTRES NARRACIONS
    VARIS
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €

  • LA PIRANYA I ALTRES NARRACIONS
    VARIS
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • VÍCTIMA O BOTXÍ I ALTRES NARRACIONS
    VARIS
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €