PASTELES SIN HORNO

PASTELES SIN HORNO

30 PROPUESTAS VEGANAS, SIN AZÚCAR Y SIN GLUTEN

FARROW, JOANNA

12,90 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
BLUME
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16138-80-7
Páginas:
64
Encuadernación:
Cartoné
12,90 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Existen muchas y diferentes razones para optar por una dieta a base de alimentos crudos: preocupación por el medio ambiente, la voluntad de maximizar la ingesta de vitaminas y minerales u optar por opciones saludables para la familia. Sea cual sea la razón, existen numerosos beneficios para introducir los alimentos crudos en su dieta. Cocinar los alimentos a temperaturas elevadas destruye muchas de las enzimas que ayudan a realizar la digestión, de modo que los alimentos crudos son más sencillos de digerir por parte del organismo. Al ingerir los alimentos crudos, se aprovecha todo el poder nutricional de cada ingrediente y se sabe exactamente qué vitaminas y qué minerales son los que su cuerpo digiere.

Cuando uno conserva la energía de los alimentos, toda esa energía pasa a su organismo. Los seguidores de esta dieta aseguran que se sienten más energéticos y, sin duda, evitan la sensación de hinchazón y de letargia que a menudo sigue a una comida cocinada.

Artículos relacionados

  • SOPES
    ADA PARELLADA
    Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre. Un recull de 50 receptes de sopes clàssiques, casolanes, tradicionals o regionals, explicades amb l#enginy comunicatiu i l'expertesa de l#Ada Parellada, des de l#anècdota i des de les particularitats ...
    Disponibilitat inmediata

    21,90 €

  • LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2023
    Enguany La Guia de Vins de Catalunya ve farcida d' informació privilegiada que vol compartir amb els seus lectors per tal que en prenguin consciència: a dins hi trobareu no només la producció total d'ampolles de cada marca presentada, sinó també totes les dades de la vinya catalana en hectàrees ...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • MÈTODE CONSERVES ARTESANES
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, iceps i codony a la primavera. Per si voleu entendreperquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.Per si voleu entendre perquè aquella melmelada depruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu teniral con...
    Disponibilitat inmediata

    26,50 €

  • LA CUINA CATALANA. 800 RECEPTES D.AVUI I
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Organitzat en 14 capítols...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • XOCOLATA
    CRUSELLAS, LLUC
    Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu elssecrets del seu orígen i la seva història; saber comes consumeix avui i com es consumia abans ensajudaran a entendre com comença el procés decultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolataque trobem a l’aparador de les pastisseries. Lesseves nombroses variants, blanca, negra i ambllet aporten valors nutritius amb els seus se...
    Disponibilitat inmediata

    25,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €

Otros libros del autor

  • LA COCINA DE HOGWARTS
    FARROW, JOANNA
    ¡Adéntrate en el Colegio Hogwarts de Magia y Hechicería a través de sus cocinas! Inspirado en las películas de Harry Potter, este libro contiene 45 recetas acompañadas de magníficas fotografías, y es una obra que todos los seguidores de la saga querrán tener. Sus deliciosas recetas, desde los pasteles de calabaza hasta los muffins de búhos salados, pasando por las espectrogaf...
    Disponible sota comanda

    18,95 €