LEGUMBRES REVOLUCIONARIAS

LEGUMBRES REVOLUCIONARIAS

ECONÓMICAS, SOSTENIBLES Y VERSÁTILES

HARDEMAN, TAMI

18,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
BLUME
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16965-49-6
Páginas:
256
Encuadernación:
Cartoné
18,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Desde las minúsculas lentejas beluga hasta las habas gigantes, las legumbres se presentan en una amplia variedad de tamaños, colores y texturas, todas ellas fáciles de preparar y repletas de fibra y proteínas.

Muchas de las 150 recetas vegetarianas, nutritivas y saciantes, que encontrará en este libro incluyen variaciones veganas y con carne. Prepare un tajín vegetariano de guisantes de Angola, un sustancioso curri de alubias blancas y coco o unos brownies sin lácteos de alubias negras. Usted elige.

Artículos relacionados

  • EL LLIBRE DELS FORMATGES
    ROGER, MARTA
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem apr...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA
    Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega. Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vist...
    Disponibilitat inmediata

    24,50 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    Disponibilitat inmediata

    24,90 €

  • GIRONA MENJARS DE FIRES
    GARCÍA-ARBÓS, SALVADOR
    Aquest llibre és la primera part d'una obra en dos volums que analitza els canvis de la cuina tradicional festiva. És una reflexió del pas del temps, de la gent i la cultura a través de les Fires i el seu menjar. ...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Quatre estacions per estar sa i feliç és......un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…...un recopilator...
    Disponibilitat inmediata

    21,80 €

  • EL MENJAR I LES ILLES
    MANRESA, ANDREU
    «Vet ací una taula parada per gaudir a espipellades. Són papers trempats, de dies i menjars, un menú particular de petites emocions a l’entorn de la cuina i els plaers.»«Parla sobre la taula i la gent del nostre país isolat, dels paisatges i dels rebosts que són pagesos i mariners, urbans, globals, nostrats, mesclats i contemporanis.»«És un manifest i no és un manual ni una gu...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €