LA QUÍMICA DE CADA DIA

LA QUÍMICA DE CADA DIA

COM LA QUÍMICA ENS AJUDA A COMPRENDRE LA CUINA I MOLTES ALTRES COSES

MANS TEIXIDÓ, CLAUDI

23,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Año de edición:
2016
Materia
Química
ISBN:
978-84-475-3974-1
Páginas:
268
Encuadernación:
Otros
23,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Els additius alimentaris comporten un risc per a la salut? El cafè, com més intens més cafeïna conté? Quins són els perills del microones? Les ecoboles, renten o no? Si podem obrir una ampolla de cava, per què no convé destapar una olla de pressió? Què són les antibombolles? Valen la pena, els cotxes híbrids? Es pot desconstruir, una pintura de Miró? La química té respostes per a totes aquestes preguntes i moltes més. Amb un estil planer i humorístic, Claudi Mans aplega a La química de cada dia una vintena d?articles que tracten temes molt diversos sobre la química i la ciència dels aliments i la cuina, relligats amb un mateix fil: la voluntat d?ajudar a comprendre fenòmens i situacions de cada dia.

Artículos relacionados

  • LA QUÍMICA A LA CUINA
    MANS, CLAUDI
    A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,00 €

  • DALTON. EL HOMBRE QUE PESÓ LOS ÁTOMOS
    PELLÓN GONZÁLEZ, INÉS
    La fama de John Dalton ha llegado hasta nuestros días por ser el primer científico capaz de pesar los átomos –pura entelequia hasta entonces–, otorgándoles una característica cuantificable: su masa relativa. Hasta finales del siglo XVIII se creía que los elementos químicos estaban compuestos por átomos elementales iguales, que se mantenían unidos mediante fuerzas de afinidad m...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,90 €

  • NOMENCLATURA DE LAS SUSTANCIAS QUÍMICAS
    PETERSON
    Esta nueva edición del libro "Nomenclatura de las sustancias químicas" de W.R. Peterson, supone una actualización de la obra en cuanto a contenidos y presentación, recogiendo en un único volumen una introducción completa a la nomenclatura de las sustancias químicas orgánicas e inorgánicas.En esta edición se ha adaptado el contenido de la parte de Sustancias Orgánicas a las Reco...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,90 €

  • LA QUÍMICA EN 100 PREGUNTAS
    ESTAÑ CEREZO, GABRIEL
    Las claves y fundamentos esenciales de la química moderna explicados con rigor científico. Química orgánica, inorgánica, analítica, bioquímica, química física y cuántica. Todas las áreas principales de la química desde la estructura del átomo y las partículas subatómicas, los elementos químicos y sus reacciones hasta la química de los materiales y la nanotecnología. ¿Qué es y c...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,95 €

  • CONSTRUYENDO LA TABLA PERIÓDICA
    CALVO REBOLLAR, MIGUEL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,95 €

  • ELEMENTOS Y RECURSOS MINERALES
    SANZ BALAGUÉ, JOAQUIM / TOMASA GUIX, ORIOL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,00 €

Otros libros del autor

  • 100 PREGUNTES DE QUÍMICA QUOTIDIANA
    MANS TEIXIDÓ, CLAUDI
    La química és present en gairebé tots els moments de la nostra vida, de la cambra de bany al vehicle, als àpats, o quan estem malalts, o a l'habitatge o en els nostres hobbies. En aquest llibre trobareu cent respostes sobre química, productes i processos químics de cada dia, procurant distingir especialment la terminologia quotidiana de la científica. Moltes preguntes són dedic...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    14,70 €