LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA 2ª EDICIÓ

LA PASTISSERIA I LA CUINA DE LA GARROFA 2ª EDICIÓ

FUNDACIO ALICIA

20,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
2016
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16505-59-3
Páginas:
72
20,00 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata

La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es
proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut,
de la nostra terra. Des d?un respecte programàtic per la garrofa i la
seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb
col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques
i les escoles de cuina. Un treball d?autèntica excel·lència que despertarà la
curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.
El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporciona
la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com
un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També
s?hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes
tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el
compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.
La introducció del llibre l?ha feta el prestigiós periodista, gastrònom i
professor d?enogastronomia de l?Escola Universitària de Turisme i Direcció
Hotelera de la UAB, Jaume Fàbrega.

Artículos relacionados

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,90 €

Otros libros del autor

  • LA CLEMENTINA D’ALCANAR A LA CUINA
    FUNDACIO ALICIA
    Poques coses hi ha tan màgiques com un simple grill de clementina. Algú es pot imaginar una llaminadura, que alhora és un refresc, dolç i àcid, molt aromàtic, i a sobre presentat sota un embolcall de fina cel·lulosa que provoca un efecte d?explosió a la boca? I, a més a més, és del tot natural i beneficiós per a l?organisme.Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    20,00 €

  • LA CUINA DEL SENGLAR
    FUNDACIO ALICIA
    El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després d’anys amb un consum molt limitat, la seva carn s’ha fet un lloc en l’alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territo...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    14,85 €

  • LA COCINA DEL JABALI
    FUNDACIO ALICIA
    El jabalí es el protagonista absoluto de la temporada de caza en Cataluña. Tras un consumo muy limitado, su carne se ha hecho un hueco en la alta cocina, presidiendo las cartas de los mejores restaurantes. Pero el renovado interés por el cerdo salvaje no proviene de su alto valor nutritivo o polivalencia en los fogones, sino de la necesidad de reducir su impacto sobre territori...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    14,85 €