LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

GARCIA PARAJUÀ, PAU

19,50 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata
Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
2021
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-18857-35-5
Páginas:
180
19,50 €
IVA incluido
Disponibilitat inmediata

La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en una delícia tot terreny.

Pau Garcia Parajuà porta més de vint anys al capdavant del Cafè Europa d’Olot, un establiment que, de mica en mica, s’ha fet un lloc entre els restaurants més apreciats de la Garrotxa. Des de ben jove no ha parat d’investigar i formar-se, fent estades en els millors restaurants del país, per convertir la passió i el talent en menges exquisides.

Artículos relacionados

  • SENSE DENTS I A MOSSEGADES
    LLORCA, JUAN
    Una guia completa, accessible i imprescindible, ideal per resoldre els dubtes més freqüents sobre el pas de la lactància a l'alimentació complementària regulada i dirigida pel propi bebè (coneguda també com Baby Led Weaning o BLW) i que brinda els recursos necessaris per acompanyar-lo en les diferents etapes de la seva alimentació, des de la primera mossegada fins al primer...
    Disponibilitat inmediata

    16,90 €

  • GIRONA MENJARS DE FIRES
    GARCÍA-ARBÓS, SALVADOR
    Aquest llibre és la primera part d'una obra en dos volums que analitza els canvis de la cuina tradicional festiva. És una reflexió del pas del temps, de la gent i la cultura a través de les Fires i el seu menjar. ...
    Disponibilitat inmediata

    30,00 €

  • LA CUINA DE LA CARXOFA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l’any, quan se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l’alta gastronomia. Partint d’un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que conv...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE BOLETS
    FOMBEUR, JEAN-PIERRE
    FOTOGRAFIES D'ALAIN GELBERGER IL·LUSTRACIONS DE BERNARD DUHEM Pollastre amb múrgoles, medalló de rap amb trompetes, cassoletes de cargols amb ceps, apagallums arrebossats, llengües de bou amb calamars... _LES MILLORS RECEPTES DE BOLETS_ SÓN 82 RECEPTES GURMET I FAMILIARS PER CUINAR ELS BOLETS DELS NOSTRES BOSCOS. En aquest llibre, Jean-Pierre Fombeur detalla 17 espècies dife...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • QUATRE ESTACIONS PER ESTAR SA I FELIÇ
    ELCACHO ROVIRA, NEUS
    Quatre estacions per estar sa i feliç és......un recorregut per les necessitats i símptomes més comuns de cada època de l’any: cuidar el sistema immunitari d’una manera natural; protegir la salut d’articulacions i ossos; com millorar l’estat de la teva pell, cabell i físic; potenciar la teva energia; compensar els excessos de les diferents festivitats de l’any…...un recopilator...
    Disponibilitat inmediata

    21,80 €

  • EL MENJAR I LES ILLES
    MANRESA, ANDREU
    «Vet ací una taula parada per gaudir a espipellades. Són papers trempats, de dies i menjars, un menú particular de petites emocions a l’entorn de la cuina i els plaers.»«Parla sobre la taula i la gent del nostre país isolat, dels paisatges i dels rebosts que són pagesos i mariners, urbans, globals, nostrats, mesclats i contemporanis.»«És un manifest i no és un manual ni una gu...
    Disponibilitat inmediata

    35,00 €

Otros libros del autor

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €