LA ALIMENTACIÓN QUE CUIDA TU MEMORIA

LA ALIMENTACIÓN QUE CUIDA TU MEMORIA

JUDI ZUCKER / SHARI ZUCKER

17,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
AMAT
Año de edición:
2017
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9735-900-9
Páginas:
208
Encuadernación:
Bolsillo
17,95 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Unas medidas tan sencillas como comer correctamente, dormir
las horas suficientes, reducir el estrés, no fumar, minimizar
la ingesta de alcohol, tomar suplementos nutricionales,
hacer ejercicio y mantener el cerebro activo pueden contribuir
a prevenir el deterioro de la memoria.
Una de las cosas más importantes que puedes hacer para cuidar
tu cerebro es consumir una dieta saludable y equilibrada,
la cual puede tener un profundo efecto sobre tu función
cognitiva y tu memoria. Judi y Shari, las autoras de este libro,
demuestran que existe una relación potente entre un excelente
estado de salud y unos hábitos dietéticos nutritivos. En
La alimentación que cuida tu memoria nos ofrecen una valiosa
colección de recetas que se centran en alimentos beneficiosos
para el cerebro y la salud en términos generales, basándose
siempre en los últimos estudios sobre la salud cerebral.

Artículos relacionados

  • EL GRAN LLIBRE DE LA NUTRICIÓ
    MARINÉ, ABEL
    La guia definitiva per menjar i viure amb qualitat i bons aliments. Un llibre que condensa més de 20 anys de recerca. Abel Mariné és el gran mestre de la nutrició catalana de les últimes dècades. Un savi que s’ocupava de la divulgació científica aplicada al menjar abans de l’actual onada d’interès per la qüestió. Quan les dietes saludables o la sostenibilitat ecològica ocupaven...
    Disponibilitat inmediata

    29,50 €

  • LA CUINA DELS CARTOIXANS
    ANONIM
    Volum número 5 de l’exitosa col·lecció de receptaris històrics de cuina catalana, Set Portes. Conté els primers receptaris de l’època moderna, quan arriben per primer cop a Catalunya els aliments procedents d’Amèrica, com el tomàquet, la patata o el pebrot. A partir d’aquest moment la cuina catalana farà un tomb per sempre. El llibre presenta dos manuscrits diferents: el Lli...
    Disponibilitat inmediata

    23,00 €

  • EL LLIBRE DELS FORMATGES
    ROGER, MARTA
    La Marta Roger fa anys que es dedica a fer formatges. El 2006 va fundar la Païssa amb l’objectiu de comercialitzar els productes de la granja familiar Can Roger, a Cardedeu. Al 2012 hi van començar a fer tallers per aprendre a fer formatges i no són pocs els que, després d’aquells cursos, ja han muntat la seva pròpia formatgeria artesana. Amb El llibre dels formatges podrem apr...
    Disponibilitat inmediata

    18,00 €

  • LA CUINA DEL CAMP DE TARRAGONA
    Els plats tradicionals i emblemàtics del Camp de Tarragona, la ruta del Císter i la Costa Daurada, de la mà de l'incombustible gastrònom Jaume Fàbrega. Amanida de mussola seca, romesco a la salbitxada, verdura amb bacallà fregit, capipota amb fesols, galeres a l'estil calero, conill a la rabiosa, bunyols de poma... Des del punt de vista culinari (com també des del punt de vist...
    Disponibilitat inmediata

    24,50 €

  • COCINAR CON FLORES
    BUSTOS CABEZUELO, IOLANDA
    Cocinar con flores significa mucho más que añadir sabor o propiedades a las recetas. Las flores contienen nutrientes que alimentan el alma, proporcionan bienestar, mejoran el sentido del humor y convierten cualquier receta en un festín para los sentidos. La escritora y cocinera Iolanda Bustos presenta más de 50 elaboraciones y recetas, en un libro escrito y fotografiado durant...
    Disponibilitat inmediata

    23,90 €

  • CUINA! O BARBÀRIE
    NICOLAU I ROCABAYERA, MARIA
    «Ens fa tanta mandra fer el sopar que amb la quantitat suficient de sucre seríem capaços de menjar-nos una caca de gos, trobar-la bona, i defensar-ho davant de qui fos. No sou bèsties, cuineu!» Cuinar no és obeir unes instruccions, ni sotmetre’ns a una llista d’ingredients, ni planificar minuciosament la compra del supermercat. Ben al contrari, cuinar és tot allò que passa als ...
    Disponible sota comanda

    24,90 €