Des de la prehistòria fins a lactualitat, la humanitat
ha mantingut una relació molt estreta amb la na-
tura, i especialment amb els boscos del seu entorn:
al llarg de la seva existència, lésser humà ha sabut
treure profit dels arbres i arbustos que lenvolten i
també dels seus fruits per alimentar-se, per guarir
malalties, per fabricar utensilis... en el cas de lhome
modern, també per fugir del brogit i de lestrès de
la vida actual. És per tot això que els boscos shan
convertit en un dels nostres tresors més preuats.
Endinsat en els boscos i els espais silvestres de la
nostra terra, per conèixer els principals fruits que
hi creixen espontàniament. I ho fem en una esplèn-
dida edició il·lustrada que ens descobreix, una per
una, quaranta-set espècies diferents de fruits silves-
tres, combinant els continguts més científics amb
els tradicionals i populars, i fent especial atenció a
les propietats medicinals i gastronòmiques de cada
fruit.
Un estudi rigorós i amè que inclou nombroses
fotografies i detalladíssimes il·lustracions en color
de cada espècie i les seves principals varietats, i
també un extens apèndix amb un quadre de floració
i fructificació de cada fruit, un glossari de termes
especialitzats, un exhaustiu índex despècies i una
completa bibliografia.