FESTA A LA CUINA (PER A PETITS I GRANS)

FESTA A LA CUINA (PER A PETITS I GRANS)

RECEPTES DIVERTIDES PER FER EN FAMILIA

MARTA CARNICERO

16,90 €
IVA incluido
Exhaurit
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
2010
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-01-38733-3
Páginas:
240
Encuadernación:
Otros

Cuinar és molt divertit i així és com ho hem de comunicar als més petits de la casa. A la cuina, els nens hi aprenen moltes coses, es fan més autònoms, guanyen autoestima, s'atreveixen a tastar nous aliments i, a més, s'entretenen. Festa a la cuina és un complet llibre de receptes a l'estil tradicional dirigit tant als més petits com als nois que ja poden fer els primers passos culinaris tots sols. Els plats que presenta són fàcils d'elaborar, sans i molt apropiats per als gustos infantils i de tota la família. Amb el llibre a la mà podreu preparar dolços per animar una tarda de pluja, llaminadures per a una festa, batuts fresquets per l'estiu, àpats ràpids per quan teniu molta pressa, plats freds per quan tornem de la platja, pizzes per a una nit de dissabte, plats per un sopar de cada dia, menús per sorprendre als pares. I un munt d'idees delicioses a les quals ningú no es podrà resistir.

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

Otros libros del autor

  • LES RECEPTES PER AL ROBOT DE CUINA THERMOMIX
    MARTA CARNICERO
    Si tens aquest llibre entre les mans, segurament ja has descobert quines són les virtuts del robot de cuina revolucionari que ha canviat el dia a dia de milions de persones. El Thermomix®, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar nombrosos plats amb el mínim esforç, la màxima precisió i un resultat òptim. Un cop introduïts els ali...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    11,95 €

  • LES MILLORS RECEPTES AMB THERMOMIX K3
    MARTA CARNICERO
    L'arribada del Thermomix a les cuines de tot el món ha significat tota una revolució dins el món dels fogons i aquest aparell s'ha convertit en una eina imprescindible per a molts.Inventat ara fa trenta anys, el Thermomix és un robot que, a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi plats sans i apetitosos en poc temps i, el que és...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,85 €

  • LA CUINA DEL THERMOMIX K2 DALT TAULA
    MARTA CARNICERO
    El Thermomix és un robot que a més de picar, trossejar, triturar, batre, emulsionar, amassar i quallar, permet cuinar-hi molts plats amb el mínim esforç. Un cop s?hi ha introduït els aliments i programat el temps, la temperatura i la velocitat, ell sol el ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    21,95 €