ESCUELA DE COCINA (EDICIÓN ACTUALIZADA) (ESCUELA DE COCINA)

ESCUELA DE COCINA (EDICIÓN ACTUALIZADA) (ESCUELA DE COCINA)

500 RECETAS PASO A PASO - 3000 FOTOS

VARIOS AUTORES

29,90 €
IVA incluido
Exhaurit
Editorial:
GRIJALBO MONDADORI, SA - JUNIOR
Año de edición:
2015
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-16220-72-4
Páginas:
512
Encuadernación:
Cartoné

Una recopilación de los mejores 500 platos de «Escuela de cocina», ahora en una edición actualizada que incluye 50 nuevas recetas, todas reunidas en un único volumen de grandes dimensiones y de diseño exquisito. Escuela de cocina no es un simple libro de cocina, sino un verdadero compendio de recetas que constituye todo lo que hay que saber para cocinar bien en casa. Este libro propone un método sencillo y práctico para aprender a cocinar 550 recetas de todo el mundo, con fotos de todos los ingredientes y de cada uno de los pasos que deben seguirse, de modo que resulte imposible perderse. Ofrece conceptos básicos, trucos fáciles de cocina y consejos para la compra, y brinda la oportunidad tanto a los amantes de los fogones como a todos aquellos que quieran dar sus primeros pasos en el arte culinario, de confeccionar multitud de platos sabrosos e imaginativos. Entrantes, sopas y ensaladas, platos principales, platos exprés y platos de toda la vida, para invitados, clásicos familiares, aperitivos, verduras, carnes y pescados, pastas y arroces, cocina del mundo, postres caseros, salsas, cremas, masas y mucho más.

Artículos relacionados

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

Otros libros del autor

  • CIUTAT SOTERRADA
    VARIOS AUTORES
    Els espais subterranis tenen una identitat pròpia, així com una estructura, una autonomia i una lògica particulars.Són espais que de vegades amaguen les necessitats, les grandeses o les misèries de la superfície i d’altres les concentren o les repelen. Materialment, funcionen com a òrgans interns de la ciutat, en permeten i en regulen el funcionament i els fan de sistema circul...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • EL MEU PRIMER LLIBRE PORNO
    VARIOS AUTORES
    Recordes l’última vegada que una lectura et va posar a cent? Podries dir algun llibre que hagi dilatat i contret el teu cos de maneres inesperades? Citar un passatge que t‘hagi fet segregar efluvis amb perplexitat? Si no ho recordes, potser vol dir que no hapassat mai. Cap problema, sempre hi ha una primera vegada. Quan comencis a llegir El meu primer llibre porno, notaràs com ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • GUILLEM VILADOT I ELS CREADORS DE PONENT
    VARIOS AUTORES
    Guillem Viladot (Agramunt, 1922 – Barcelona, 1999) va ser una figura polifacètica que va festejar i excel·lir en múltiples llenguatges artístics: el poètic, el literari, l’experimental, el periodístic, el plàstic... Viladot va ser un home fermament arrelat al seu poble d’origen, Agramunt, la qual cosa el va fer conscient de les males gestions territorials que hi ha hagut sempre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • MOLTS CAMINS PER CAMINAR
    VARIOS AUTORES
    El món literari africà ha estat poc estudiat a Catalunya o ho ha estat només des d’alguns aspectes molt concrets que no permeten de tenir-ne una visió àmplia i completa. Molts camins per caminar, per primer cop, ofereix una mirada general a literatures africanes com l’anglòfona, la francòfona, la lusòfona, la hispanòfona, l’amaziga i la de l’àrea cultural del Pacífic, amb refer...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • ALÇADES PER LA TERRA
    VARIOS AUTORES
    Les lluites contra el desastre en curs no tindran cap possibilitat d’èxit si no es transformen en una força material sostinguda per molta gent al carrer.Aquest llibre és una compilació de textos de tres lluites anticapitalistes per la justícia climàtica i social que han impulsat moviments massius a base d’accions directes valentes i estratègies polítiques intel·ligents: Les Sou...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    12,90 €

  • VISTA ALEGRE
    VARIOS AUTORES
    El 29 de juny de 1922 va inaugurar-se el campde futbol de Vista Alegre, el primer estadimodern de Girona. I aquest llibre ens recordaque Vista Alegre esdevé el referent del futbolde competició des de l’any de la inauguracióamb la Unió Deportiva Girona fins a lafundació del Girona FC el 25 de juliol de1930, i amb aquest club fins el 31 de maig de1970 que s’hi juga l’últim partit...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €