EL GOURMET VEGETARIANO

EL GOURMET VEGETARIANO

OTTOLENGHI , YOTAM

26,00 €
IVA incluido
Descatalogat
Editorial:
RBA EDICIONS DE LA MAGRANA
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9056-791-3
Páginas:
288
Encuadernación:
Cartoné

Gracias a sus famosos restaurantes y al éxito de su libro Ottolenghi: The Cookbook, Yotam Ottolenghi está
considerado como uno de los más destacados nuevos valores de la cocina mundial. Esta recopilación exclusiva de recetas
vegetarianas incluye 120 platos originales, muchos de ellos creados para la famosa columna «The New Vegetarian», del
peródico The Guardian. La inspiración culinaria de Ottolenghi se basa en sus profundas raíces mediterráneas y de su
amor incondicional por los ingredientes. Aunque él no sea vegetariano, su enfoque para esta cocina es completamente
original e innovador, y se basa en sabores intensos y en combinaciones asombrosas y refrescantes.

Artículos relacionados

  • CONFESSIONS D'UN SOMMELIER
    SEIJAS,DAVID
    El llibre explica històries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més d’aprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pròpia sobre les addiccions, especialment amb l’alcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu enemic núm...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,95 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA
    FREIXINET, LAIA
    Descobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelades, un àpat antic i suculent que es veneren amb religiositat ciclistes, excursionistes, caçadors, mercaders i altres matiners amants del ben menjar. Cuinats a foc lent i amb ingredients humils i de tem...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €