DESTIL·LANT ESCÒCIA

DESTIL·LANT ESCÒCIA

HOMENATGE D'EL CELLER DE CAN ROCA A LA GASTRONOMIA ESCOCESA

, GERMANS ROCA

45,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
LIBROOKS BARCELONA S.L.L.
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-948725-2-5
Páginas:
336
Encuadernación:
Cartoné
45,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa.

Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!
La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment exòtica si es mira des d’una perspectiva mediterrània. En el seu periple per terres escoceses compten amb uns guies de luxe: els dos llibres de viatge del segle XVIII "A Journey to the Western Islands of Scotland", de Samuel Johnson; y "The Journal of a Tour to the Hebrides, de James Boswell".
Els Roca s’apropen a la gastronomia escocesa de puntetes, amb tacte, de la manera humil i respectuosa amb què se solen apropar a allò que aprecien. Tenen intenció de llegir, ànims per interpretar i ganes d’aprendre de tot el que han vist durant els viatges. El tast de productes, els àpats en restaurants o en els paratges més insospitats i les converses amb especialistes i entusiastes amb qui s’han trobat deixen empremta i, després del merescut descans, els plats per homenatjar Escòcia surten a mansalva. Les quaranta receptes que recull aquest llibre són un tribut als excel·lents productes trobats, un cant a les tradicions i una recerca d’unions entre dues cultures gastronòmiques que no s’assemblen: el Mediterrani i l’Atlàntic al paral·lel 60º.

Artículos relacionados

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

Otros libros del autor

  • EL CELLER DE CAN ROCA - EL LLIBRE- EDICIO REDUX NOU FORMAT
    , GERMANS ROCA
    «Com millorar encara més un clássic com El Celler de Can Roca?» Després de vendre més de 30.000 exemplars i ser traduïda a 6 idiomes, a Librooks hem treballat a fons per poder llanÇar una nova edició de l'obra definitiva del Celler de Can Roca, amb uns acabats més lleugers i robusts i una impressió d'una qualitat encara més gran. Tot perqué cuiners professionals i aficionats pu...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    39,00 €