CUINA PER A NO PROFESSIONALS K3 DALT TAULA

CUINA PER A NO PROFESSIONALS K3 DALT TAULA

LOURDES MARTINEZ

12,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
FONOLL
Año de edición:
2006
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-934884-0-6
Páginas:
132
Encuadernación:
Rústica
Colección:
QUADERNS 5
12,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Lourdes Martínez i Solé aplega a Cuina per a no professionals una selecció de les receptes que durant anys ha utilitzat en cursets de cuina que ha impartit en diverses entitats i a la seua pròpia escola de cuina. Escrites d?una manera volgudament assequible i entenedora per a tothom, les receptes de Lourdes Martínez són una immillorable introducció a la cuina d?avui i de sempre per a tots aquells que, sense cap més pretensió que gaudir-ne, volen iniciar-se en el món dels fogons.

Artículos relacionados

  • LA CUINA VEGETARIANA MODERNA
    DOMÈNECH I PUIGCERCÓS, IGNASI
    PRIMERA TRADUCCIÓ AL CATALÀ D'UNA OBRA PRECURSORA DEL 1912 _La cuina vegetariana moderna_ és la primera traducció al català, més d'un segle després de ser escrita (1912), d'aquesta obra d'Ignasi Domènech precursora del vegetarianisme. Si el prestigiós cuiner manresà fou un avanguardista en la divulgació de la cuina en molts dels seus vessants, sorprèn especialment que ja a com...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • CANELLE ET VANILLE SIN GLUTEN
    ARAN GOYOAGA
    Aran Goyoaga reivindica la panadería y repostería gluten free sin renunciar al sabor y la textura de los clásicos y aportando recetas creativas fáciles de elaborar.Un extenso legado familiar y 100 sencillas recetas conforman Cannelle et Vanille sin gluten, una guía completa en la que la repostera Aran Goyoaga dice adiós al gluten y da la bienvenida a un sinfín de elaboraciones ...
    Disponibilitat inmediata

    24,95 €

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    Disponibilitat inmediata

    18,90 €

  • SUCS VERDS
    ZAPLANA VERGÉS, CARLA
    12A EDICIÓ MÉS DE 90.000 EXEMPLARS VENUTS. Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l'àmbit físic com en el mental i l'emocional. Sabies, per exemple, que ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l'envelliment i milloren el trànsit intestinal? En aquest manual et proposem trenta receptes fàcils elaborades amb verdure...
    Disponibilitat inmediata

    14,50 €

  • 5 INGREDIENTS MEDITERRANIS
    JAMIE OLIVER
    Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions...
    Disponibilitat inmediata

    29,90 €

  • SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT CLAU DE L'EXQUISIDESA DE LA NOSTRA GASTRONOMIA. 2A EDICIÓ Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És...
    Disponibilitat inmediata

    19,90 €