CONFESSIONS D'UN SOMMELIER

CONFESSIONS D'UN SOMMELIER

SEIJAS,DAVID

20,95 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
2024
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-1173-077-8
Páginas:
288
Encuadernación:
Rústica
20,95 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

El llibre explica històries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més d’aprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pròpia sobre les addiccions, especialment amb l’alcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu enemic número u. Descobrirem com va afrontar aquest dilema i com el va resoldre, aconseguint continuar treballant amb el vi i també tastant i degustant vi mentre superava la seva addicció.

Artículos relacionados

  • CUINA DELS MONESTIRS. LES CARTOIXES D'ESCALADEI I DE MONTALEGRE
    BAGES-QUEROL BLANCO, JORDI
    En el present llibre, hom podra coneixer les particularitats de lÕalimentacio cartoixana de la Catalunya de lÕedat moderna, a la vegada que sÕendinsara en la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobara els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, aixi com, tambe, un receptari amb el conjunt de recept...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • PICADES. IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA
    DAVID SOLÉ I TORMÉ / SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    A tot el mon sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, pero queda clar que nomes a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui es una marca identitaria de la nostra cuina. La picada es mes que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funcio de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • LICORS TRADICIONALS, AIGUARDENTS I VINS GENEROSOS. PRIORAT - TERRA ALTA - RIBERA
    FIGUERAS TORRUELLA, ANNA / CASTELLÓ BOU, M. TERESA
    L'elaboració casolana de licors era un costum ben arrelat, encara que a poc a poc s'ha anat perdent. Les receptes es transmetien d'una generació a l'altra gairebé com si de secrets de família es tractés. En aquest llibre s'han recuperat fórmules de licors d'herbes aromàtiques, com la ratafia; licors de fruites amb cireres de pastor o magranes; licors de flors, com la d'ametller...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • LA CUINA ROMANA
    JOSEP M SOLIAS JUANA M HUELAMO
    La cuina del mon romà va anar evolucionant des de la senzillesa dels plats propis d’un poble de pastors i pagesos fins a la creació de la primera gastronomia sofisticada d’Occident. Roma, amb un Imperi que anava de l’Atlàntic a l’Índic i dels deserts als boscos germànics, va poder disposar d’una cuina extremadament variada integrant a les seves receptes els productes de tot el ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • LA CUINA DE CERDANYA RECEPTES I ÀPATS
    M ROSA MOLINS PONS
    Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques c...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • LA CUINA TRADICIONAL DEL PRIORAT K3
    VERNET PI
    Aquest recull de receptes és el resultat d’un treball de camp dut a terme per Minerva Pi ja fa uns quants anys. Són receptes arreplegades del saber fer de dones de tots els pobles de la comarca. Algunes d’aquestes receptes són força exclusives d’aquesta terra, d’altres són compartides amb comarques veïnes, de característiques similars o amb la més primigènia Mediterrània de ter...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    16,00 €

Otros libros del autor

  • VINOS IMBATIBLES
    SEIJAS,DAVID
    Tras las cuatro ediciones de su guía anual con recomendaciones de vinos, David Seijas propone su nueva selección personal de los 150 mejores vinos españoles. La imbatible relación entre su precio ajustado y el gran placer que proporcionan, hace estos vinos a prueba de recesión muy atractivos para todos los públicos. La propuesta reúne caldos para cualquier ocasión, desde un bri...
    Exhaurit

    11,90 €