BEBIDAS

BEBIDAS

ANGÓS VALLEJO, GABRIEL

23,00 €
IVA incluido
Descatalogat
Editorial:
PARANINFO
Año de edición:
2017
Materia
Altres tecnologies
ISBN:
978-84-283-3953-7
Páginas:
246
Encuadernación:
Bolsillo

Esta obra ofrece un recorrido exhaustivo y completo por todo aquello que para el profesional de la hostelería tiene un significado en el campo de las bebidas. Un manual imprescindible para desenvolverse con soltura en el entorno de los servicios de bar y cafetería.;El autor pone al alcance del lector todo cuanto necesita saber. Parte de los procesos de servicio en barra y mesa atendiendo a aspectos tan diversos como los útiles, el menaje, los tipos de servicio y cristalería, las normas de cortesía, el control de calidad y la normativa de seguridad e higiene. Aborda también todo lo relativo a los géneros necesarios para preparar, presentar y servir bebidas diferentes a vinos, analiza y describe los equipos, máquinas y utensilios necesarios para preparar, presentar, conservar y servir bebidas.;Hace además una detallada presentación de las bebidas que no son vinos, atendiendo a clasificación, características, tipos, elaboración y orígenes de estas bebidas.;Asimismo, presenta también las diferentes opciones de bebida combinadas (con y sin alcohol), la clasificación de sus tipos de elaboración, presentación y servicio, todos los secretos de la coctelería y los necesarios para confeccionar una adecuada carta de bebidas.;Una cuidada selección de fotografías, diagramas, tablas y pautas detalladas, complementadas con una propuesta de actividades para afianzar el aprendizaje al final de cada bloque de contenido completan la oferta formativa de este manual. Las soluciones a las actividades están disponibles en www.paraninfo.es.;El contenido de la obra responde fielmente al curricularmente previsto para el MF1047_2, titulado Bebidas e integrado en el certificado de profesionalidad HOTR0508 Servicios de bar y cafetería, regulado a su vez por RD 1256/2009 de 24 de julio y modificado por los RD 685/2011 de 13 de mayo y RD 619/2013 de 2 de agosto.;Gabriel Angós Vallejo es profesor de ciclos formativos en la rama de hostelería.

Artículos relacionados

  • CADAQUÉS: CAMINS DE PEDRA SECA I PARETAIRES
    JEAN LOUISE BARTHE / MAURIZIO MATTIOLI / JOAN FERRÉ / MERCÈ DONAT
    El món de la pedra seca és indestriable del paisatge del cap de Creus i en marca la personalitat. Aquest llibre ens ofereix, d’una banda, quatre recorreguts dins l’espai del parc natural que ens mostren un reguitzell d’elements de pedra seca significatius i representatius d’aquesta tècnica i, de l’altra, un seguit d’entrevistes amb els que podríem anomenar els darrers paretair...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • LA PEDRA SECA AL CAP DE CREUS
    FÈLIX FRANQUESA, JENAR
    Un llibre que recull 615 fotografies dels principals elements de pedra seca, entre ells una selecció de 350 barraques, les més rellevants d’entre les 1.389 visitades en el territori del cap de Creus peninsular: el Port de la Selva, la Selva de Mar, Cadaqués i Roses. També conté mapes de localització. Un treball de camp patrimonial, descriptiu, per conèixer i comprendre els ele...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    34,00 €

  • GEOPOLÍTICA DE L'ESPAI
    CATALÀ AMIGÓ, JOAN ANTON
    L'espai exterior és, avui dia, molt més que un lloc on situar satèl·lits. És un camp d'operacions estratègic, tant des del punt de vista militar com econòmic. Som a punt de viure un creixement exponencial de serveis basats en l'espai, que faran que les nostres societats en siguin totalment dependents. I aixecant la vista un xic més enllà, s'albira l'explotació dels recursos nat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,00 €

  • EINES I FEINES DELS OFICIS (2A ED.)
    LLORENÇ FERRER ALÒS
    La gent d'ofici que antany proveïa de tota mena d'objectes i atuells la població, emprava unes tècniques acurades i disposava d'uns estris específics que els facilitaven la tasca. Llorenç Ferrer recupera aquest bagatge i ens el descriu didàcticament, amb l'ajut d'imatges d'època i dibuixos de molts d'aquells instruments. Això ens permet fer un recorregut amè per les múltiples a...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • ARTS I ORMEIGS DE PESCA
    BOIX LLONCH, LURDES
    La pesca ha estat des de sempre una activitat vital per a la supervivència humana. Practicada des de la més remota antiguitat, ens ha llegat una gran diversitat de mètodes estretament adaptats al medi. Amb els elements que procurava l?entorn, els pescadors confeccionaren amb enginy aparells diversos, que encara avui ens meravellen per la seva complexitat i perfecció. Aquest lli...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,50 €

  • LA PEDRA SECA EVOLUCIÓ ARQUITECTURA I RESTAURACIÓ
    R CONGOST - A BOVER - JENAR FELIX..
    El Territori rural català, en els segles XVIII i XIX, va ser àmpliament conreat pels pagesos, però foren sobretot els treballadors de rendes més senzilles els que van destinar hores i esforços a convertir muntanyes i garrigues en vinyes i olivars. D?aquell feixuc treball de traginar pedres ens han quedat àmplies zones del territori organitzades en terrasses aguantades amb paret...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    48,00 €