APROVISIONAMIENTO Y RESTAURACIÓN

APROVISIONAMIENTO Y RESTAURACIÓN

GANCEDO PÉREZ, PATRICIA / VEGA REVUELTA, SILVIA

21,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
PARANINFO
Año de edición:
2017
Materia
Altres tecnologies
ISBN:
978-84-283-3977-3
Páginas:
200
Encuadernación:
Bolsillo
21,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

En restauración, el aprovisionamiento de materias primas es clave para el buen funcionamiento del establecimiento, siendo fundamental no solo obtener en el momento adecuado los géneros, sino también su correcto transporte, conservación, administración y ubicación.;Actualmente, la competencia en el sector servicios es cada vez mayor, y por ello resulta imprescindible la adquisición de productos de máxima calidad al mejor precio. Para, de esta forma, brindar al cliente la mejor oferta gastronómica acorde al tipo de establecimiento. Todos los productos han de llevar un registro documental estricto que permita su correcta trazabilidad, ubicación y cuantificación económica.;Tampoco cabe obviar la creciente tendencia de incorporar productos de proximidad y con marca de calidad impulsados por cada Comunidad Autónoma, ni las marcas bio y ecológicas, de gran importancia en el territorio español, que sirven para marcar la diferencia entre las distintas ofertas del mercado en restauración.;En este manual las autoras abordan de manera sencilla pero rigurosa todos los contenidos que conforman el módulo formativo MF 1064_3 Aprovisionamiento en restauración, que a su vez forma parte de los certificados de profesionalidad HOTR0309 Dirección en restauración y HOTR0110 Dirección y producción en cocina, regulados respectivamente por los RD 685/2011, de 13 de mayo, y 1526/2011, de 31 de octubre.;La obra combina aspectos teóricos y prácticos e incluye una cuidada selección de ejercicios y test de autoevaluación, cuyas soluciones están disponibles en www.paraninfo.es;Fotografías, diagramas, tablas, destacados y esquemas enriquecen un manual enfocado a la adquisición de competencias en el entorno profesional de la hostelería y restauración.

Artículos relacionados

  • LA PEDRA SECA AL CAP DE CREUS
    FÈLIX FRANQUESA, JENAR
    Un llibre que recull 615 fotografies dels principals elements de pedra seca, entre ells una selecció de 350 barraques, les més rellevants d’entre les 1.389 visitades en el territori del cap de Creus peninsular: el Port de la Selva, la Selva de Mar, Cadaqués i Roses. També conté mapes de localització. Un treball de camp patrimonial, descriptiu, per conèixer i comprendre els ele...
    Disponibilitat inmediata

    34,00 €

  • EINES I FEINES DELS OFICIS (2A ED.)
    LLORENÇ FERRER ALÒS
    La gent d'ofici que antany proveïa de tota mena d'objectes i atuells la població, emprava unes tècniques acurades i disposava d'uns estris específics que els facilitaven la tasca. Llorenç Ferrer recupera aquest bagatge i ens el descriu didàcticament, amb l'ajut d'imatges d'època i dibuixos de molts d'aquells instruments. Això ens permet fer un recorregut amè per les múltiples a...
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €

  • ARTS I ORMEIGS DE PESCA
    BOIX LLONCH, LURDES
    La pesca ha estat des de sempre una activitat vital per a la supervivència humana. Practicada des de la més remota antiguitat, ens ha llegat una gran diversitat de mètodes estretament adaptats al medi. Amb els elements que procurava l?entorn, els pescadors confeccionaren amb enginy aparells diversos, que encara avui ens meravellen per la seva complexitat i perfecció. Aquest lli...
    Disponibilitat inmediata

    19,50 €

  • LA PEDRA SECA EVOLUCIÓ ARQUITECTURA I RESTAURACIÓ
    R CONGOST - A BOVER - JENAR FELIX..
    El Territori rural català, en els segles XVIII i XIX, va ser àmpliament conreat pels pagesos, però foren sobretot els treballadors de rendes més senzilles els que van destinar hores i esforços a convertir muntanyes i garrigues en vinyes i olivars. D?aquell feixuc treball de traginar pedres ens han quedat àmplies zones del territori organitzades en terrasses aguantades amb paret...
    Disponibilitat inmediata

    48,00 €

  • LES ARMES DE FOC A CATALUNYA
    HERNÀNDEZ CARDONA, FRANCESC XAVIER
    Des de la introducció de les armes de foc en el món occidental els catalans en van fer servir, de fet Catalunya va participar de manera precoç en les noves tecnologies armamentístiques i durantels segles xvi i xvii va desenvolupar panys de colp i panys miquelet, determinants en l’automatització dels trets. Després de la Guerra de Successió el règim borbònic va promoure una autè...
    Disponibilitat inmediata

    25,00 €

  • EL FERRO I LA FORJA
    GARCÍA LÓPEZ, RUTH / LÓPEZ SILVA, HÉCTOR
    El treball del ferro té una transcendència cabdal en el desenvolupament de la humanitat. Permet elaborar eines i armes més eficients i juga un paper essencial en la fabricació d’atuells domèstics i aparells diversos. Els autors fan un periple per la gran diversitat d'obra feta amb forja, una tècnica que conté una bona dosi d'enginy i una bellesa cercada o intrínseca. El volum p...
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €