7 RECEPTES PER A L'ÀNIMA

7 RECEPTES PER A L'ÀNIMA

 

20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
NERET EDICIONS
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-121996-9-7
Páginas:
100
20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Llibre il·lustrat a tot color que explica el procés de creació de 7 receptes elaborades durant un taller de cuina organitzat per l’Associació Sociocultural Saräu l’any 2018 al Centre Cívic Pati Llimona, ubicat al districte Ciutat Vella de Barcelona,

Durant tres mesos, set persones de diferents barris de la ciutat es van trobar per preparar totes juntes diferents plats, en un espai “de cuina solidària feta per tots i per totes, per a tots i per a totes”, com explica Raoul Vaneigem en el pròleg del llibre.

Cada un dels participants en el taller va aportar una recepta d’elaboració pròpia, a partir de la seva experiència o de la cuina del seu país d’origen.

I perquè receptes dibuixades?
Com diu Carmen Gómez, facilitadora del taller: “Quan busco el germen d’aquest llibre, la primera imatge que em ve és veure els meus alumnes donant importància a la recepta escrita com a símbol i no com a eina.”

I és així com va néixer la idea que les receptes es poguessin explicar amb molts dibuixos i poques paraules…

…i com va aparèixer l’Edo…
Edouard Monneau, autor de les il·lustracions del llibre, va participar activament en el procés acudint a tots els tallers per fer els dibuixos de les receptes en directe.

El resultat són uns dibuixos “vius i reals” que enllacen tant els ingredients de les receptes, com l’elaboració del plat i la presentació de les persones participants i l’entorn de treball.

Artículos relacionados

  • AMB PELLS GUIA DELS VINS BRISATS DE CATALUNYA
    PICANYOL, MARC
    PRIMERA GUIA DE VINS BRISATS DE CATALUNYA _Amb pells_ és la primera guia que recull els vins brisats que es fan a Catalunya, uns vins elaborats amb varietats blanques, però vinificats com si fossin negres, és a dir, les seves pells maceren amb el most una vegada ha començat la fermentació durant un nombre de dies indeterminat. Els vins brisats s'han popularitzat perquè ajunten ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,50 €

  • BROWNIES, GALETES I ALTRES DELÍCIES
    CALCAGNO, ELISA
    UN LLIBRE A TOT COLOR, AMB UNA SETANTENA DE RECEPTES Si només es pogués fer servir una paraula per descriure les receptes d'aquest llibre, aquesta paraula seria _reconfortant_. Es tracta d'un llibre amb receptes molt temptadores i llépoles, d'aquestes que alegren el dia i l'ànima. Receptes que desborden sabor i aroma, que quan les cuines, tota la casa fa olor de llar, i la famí...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,50 €

  • MAR I MUNTANYA
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    With this “surf and turf” recipe book, master Jaume Fàbrega hits the nail on the head once again, delving into this culinary tradition. Inside you will find a collection of a hundred recipes, but it is not just a recipe book! The great added value of Jaume’s works —unlike the vast majority of cookbooks that are published— is that he always explains the context, the circumstance...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Cataluny...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,50 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €