7 RECEPTES PER A L'ÀNIMA

7 RECEPTES PER A L'ÀNIMA

 

20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
NERET EDICIONS
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-121996-9-7
Páginas:
100
20,00 €
IVA incluido
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Llibre il·lustrat a tot color que explica el procés de creació de 7 receptes elaborades durant un taller de cuina organitzat per l’Associació Sociocultural Saräu l’any 2018 al Centre Cívic Pati Llimona, ubicat al districte Ciutat Vella de Barcelona,

Durant tres mesos, set persones de diferents barris de la ciutat es van trobar per preparar totes juntes diferents plats, en un espai “de cuina solidària feta per tots i per totes, per a tots i per a totes”, com explica Raoul Vaneigem en el pròleg del llibre.

Cada un dels participants en el taller va aportar una recepta d’elaboració pròpia, a partir de la seva experiència o de la cuina del seu país d’origen.

I perquè receptes dibuixades?
Com diu Carmen Gómez, facilitadora del taller: “Quan busco el germen d’aquest llibre, la primera imatge que em ve és veure els meus alumnes donant importància a la recepta escrita com a símbol i no com a eina.”

I és així com va néixer la idea que les receptes es poguessin explicar amb molts dibuixos i poques paraules…

…i com va aparèixer l’Edo…
Edouard Monneau, autor de les il·lustracions del llibre, va participar activament en el procés acudint a tots els tallers per fer els dibuixos de les receptes en directe.

El resultat són uns dibuixos “vius i reals” que enllacen tant els ingredients de les receptes, com l’elaboració del plat i la presentació de les persones participants i l’entorn de treball.

Artículos relacionados

  • EMBOTITS
    SANGLAS, DAVID
    Tots els secrets per preparar, triar i fer lluir un bon embotit. Aquest receptari és un viatge per la història dels embotits de la nostra terra, els oblidats i els de sempre, i un recorregut que ens farà descobrir la infinitat d'usos que podem donar-los a la cuina, més enllà de gaudir-los amb una bona llesca de pa amb tomàquet. A través de receptes pràctiques, aprendrem com pre...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • ELS 100 MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS QUE ET CANVIARAN LA VIDA
    YÁÑEZ DE LA CAL, ÀLEX
    VOLS POTENCIAR LA TEVA SALUT I EL TEU RENDIMENT A TRAVÉS DELS MILLORS SUPLEMENTS I ALIMENTS? En aquest llibre hi trobaràs la resposta, ja que, gràcies al Dr. Àlex Yáñez, descobriràs els 100 millors suplements i aliments que et cuidaran el cos i la ment. A més, tota la informació que es reuneix aquí surt acompanyada i amb el suport de tota l’evidència científica actual al respe...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,86 €

  • CREMO!
    NICOLAU, MARIA
    CREMO! La nova revolució de Maria Nicolau. Columna publica Cremo!, el nou llibre de Maria Nicolau. Reflexionsgastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.El fenomen que ha revolucionat la gastronomia «Cremo!» és el crit d’alerta que s’etziba a les cuines professionals quan es carrega una olla que pesa o una paella amb oli roent quan passem pel costat d’un co...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,90 €

  • HISTÒRIA GALÀCTICA DEL PORRÓ
    GARCIA-ARBÓS, SALVADOR
    La Història galàctica del porró no és una història, ni un tractat ni, amb prou feines, un manual. És un manifest. Aquest llibre parla de les virtuts comunitàries i ecumèniques de beure a gallet (o a galet, segons el dia) amb un instrument fràgil i sofert. Beure amb porró és un acte net, per no dir pur. És promiscu, però sense tocaments ni sense intercanvi de fluids. No és un ac...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    13,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €