Búsqueda de Editorial : FARELL / Colección : BONES HERBES

2 resultados

  • LES ORTIGUES. REMEIS CUINA USOS I TRADICIÓ
    CARBALLIDO , ELISENDA
    Sovint s’ha considerat l’ortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una coïssor molesta. Tanmateix, és una planta amb unes excel·lents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporció de nutrients que conté (calci, vitamines, ferro, proteïnes, etc.) la converteixen en un superaliment desaprofitat. Pot ser l’aliad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • EL FONOLL SILVESTRE I MARÍ. PROPIETATS, CUINA I REMEIS
    El fonoll és una planta silvestre molt present arreu, però força absent a les cuines, i, tanmateix, el seu potencial com a aliment és enorme. El fonoll és una planta de la qual se’n pot treure molt de profit: ens aporta, sobretot, aroma, sabor, aliment i medicina. Se n’aprofita tot: les tiges, pecíols, fulles, flors i fruits, cada part en el seu moment de l’any i per a diferent...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €