SCIENCE AND COOKING

SCIENCE AND COOKING

PHYSICS MEETS FOOD, FROM HOMEMADE TO HAUTE CUISINE

MICHAEL BRENNER / PIA SÖRENSEN / DAVID WEITZ

33,11 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
W. W. NORTON
Any d'edició:
2020
Matèria
Cinema
ISBN:
978-0-393-63492-1
Pàgines:
299
33,11 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Based on the popular Harvard University and edX course, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.
The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and social media feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking, Harvard professors Michael Brenner, Pia Sörensen, and David Weitz bring the classroom to your kitchen to teach the physics and chemistry underlying every recipe. Why do we knead bread? What determines the temperature at which we cook a steak, or the amount of time our chocolate chip cookies spend in the oven? Science and Cooking answers these questions and more through hands-on experiments and recipes from renowned chefs such as Christina Tosi, Joanne Chang, and Wylie Dufresne, all beautifully illustrated in full color. With engaging introductions from revolutionary chefs and collaborators Ferran Adria and José Andrés, Science and Cooking will change the way you approach both subjects—in your kitchen and beyond.

Articles relacionats

  • TOP SECRET
    VARIOS AUTORES
    * La primera obra consagrada a la fructífera relació entre l'espionatge i el cinema, les sèries de televisió o fins i tot els dibuixos animats, des de la pel·lícula Protea, dirigida per Victorin Jasset el 1913, fins als treballs de Fritz Lang, Alfred Hitchcock, Kathryn Bigelow, Brian de Palma, John Huston o Laura Poitras. * Organitzat per ordre alfabètic, aquest llibre ofereix,...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    35,00 €

  • PER UN GRAPAT D'HISTÒRIES
    JOSEP MARIA BUNYOL DURAN
    En aquest llibre descobrirem la hist.ria de lÆElena Jordi, la primera dona directora de lÆEstat, o lÆèpoca en què Esplugues de Llobregat es va convertir en Esplugues City: un dels estudis de rodatge de westerns més importants dÆEuropa. També anirem fins a Hollywood per saber com es van conèixer Steven Spielberg i Joan Crawford, i acompanyarem Tarkovski en el seu últim viatge. U...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

  • F(R)ICCIONS ETNOGRÀFIQUES / ETHNOGRAPHIC F(R)ICCIONS
    CANALS VILAGELIU, ROGER CANALS
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • ALGUNA COSA MÉS QUE UN ESCENARI F6
    JOSEP MARIA CUENCA
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • 100 PELÍCULAS DE LA DÉCADA DE 1970
    Los setenta, esa época mágica entre los marchosos sesenta y los decadentes ochenta. La época del chándal y el peinado afro, la era de la música disco y los zapatos de plataforma. Mientras el conflicto bélico se recrudecía en Vietnam y la Guerra Fría continuaba intensificándose, Hollywood empezó a calentar motores de nuevo y a recuperarse de su crisis comercial con éxitos de taq...
    Descatalogat

    30,00 €

  • 100 PELÍCULAS DE LA DÉCADA DE 1960
    Los sesenta, situados en una extraña posición entre los rígidos años cincuenta y los liberales setenta, supusieron una década de transición en la industria del cine. Mientras el arte, el consumo de masas y la cultura popular se unían y creaban un verdadero estilo de arte pop, el cine rebosaba energía psicodélica. Este libro es una guía que recopila las mejores películas de la é...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    30,00 €