MELETA DE ROMER

MELETA DE ROMER

LES POSTRES DE LA GESSA

CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ

18,90 €
IVA inclós
Disponible en 1 setmana
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-1356-026-7
Pàgines:
176
Col·lecció:
SENSACIONS

LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendrem el perquè de cada elaboració. Comencem amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç i acabem amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories. Fotografies: Maria A. Torres i Alberto Polo

Articles relacionats

  • SOPES
    ADA PARELLADA
    Brous, escudelles i sopes fredes. Receptes familiars i dels millors fogons, recuperades, inventades i millorades. Un homenatge alegre a un plat tradicional que no volem perdre. Un recull de 50 receptes de sopes clàssiques, casolanes, tradicionals o regionals, explicades amb l#enginy comunicatiu i l'expertesa de l#Ada Parellada, des de l#anècdota i des de les particularitats ...
    Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • LA GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2023
    Enguany La Guia de Vins de Catalunya ve farcida d' informació privilegiada que vol compartir amb els seus lectors per tal que en prenguin consciència: a dins hi trobareu no només la producció total d'ampolles de cada marca presentada, sinó també totes les dades de la vinya catalana en hectàrees ...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • MÈTODE CONSERVES ARTESANES
    MURGADAS I BARDÍ, FRANCESC
    Per si voleu menjar préssecs i múrgoles a l’hivern, iceps i codony a la primavera. Per si voleu entendreperquè «blanquegem» les verdures abans de congelarles o empotar-les. Per si voleu tenir tot l’any sofregit ja llest per començar a cuinar els vostres plats preferits.Per si voleu entendre perquè aquella melmelada depruna us va quedar tant poc espessa. Per si voleu teniral con...
    Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • LA CUINA CATALANA. 800 RECEPTES D.AVUI I
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Organitzat en 14 capítols...
    Disponibilitat immediata

    24,90 €

  • XOCOLATA
    CRUSELLAS, LLUC
    Mentre saboregem la xocolata, a les mans teniu elssecrets del seu orígen i la seva història; saber comes consumeix avui i com es consumia abans ensajudaran a entendre com comença el procés decultiu del cacau fins a l’elaboració de la xocolataque trobem a l’aparador de les pastisseries. Lesseves nombroses variants, blanca, negra i ambllet aporten valors nutritius amb els seus se...
    Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5
    MARQUÉS, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particul...
    Disponibilitat immediata

    35,00 €

Altres llibres de l'autor

  • LOS POSTRES DE GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    Descubrimos los secretos de la pastelería de la mano de Gessa. Por fin dejaremos de lado el miedo a los gramajes, cantidades y temperaturas y entenderemos el porqué de cada elaboración. Empezamos con recetas básicas e imprescindibles para entender el mundo del dulce y acabamos con los pasteles más sofisticados, pasando por los postres tradicionales de nuestra tierra, panes, bol...
    Disponible en 1 setmana

    18,90 €